Man laat tatoeage zetten van snurkende vrouw

Een echtpaar uit Portsmouth (Groot-Brittannië) haalt regelmatig grapjes met elkaar uit. James McGraw (40) wilde wraak nemen omdat zijn vrouw Kelly (37) zijn kapsel verpest had. Daarom besloot hij een tattoo te nemen waarop zijn vrouw te zien is, snurkend met haar mond open in een vliegtuig.

De tattoo is op zijn dij gezet naar aanleiding van een stiekeme foto die hij gemaakt heeft met zijn mobieltje, waarop de snurkende vrouw en haar lachende man te zien zijn. Voor de grap heeft hij er een aantal onderkinnen aan toegevoegd.

De grap werd niet zo goed ontvangen door James’ vrouw. Zij vertelde dat hij te ver was gegaan. Het stel is al 24 jaar samen en heeft 5 kinderen. Ondanks ze al jaren grappen met elkaar uithalen zegt Kelly dat haar man een grens over is gegaan. James plaatste een Facebook-foto van de grap met het bijschrift. “Weet niet wat haar probleem is… iedereen lijkt het leuk te vinden.” Het bericht ging viral en kreeg honderden reacties en opmerkingen.

Gelukkig lijkt het erop dat James nog lang en gelukkig zal leven. Kelly is inmiddels bijgedraaid en geeft toe dat ze nu ook stiekem moet lachen als ze de afbeelding ziet.  James zal toch moeten opletten, want Kelly is van plan hem flink terug te pakken voor deze grap. Ze zegt: “Ik ben iets goeds aan het bedenken om hem terug te pakken, maar het wordt heel moeilijk om dit te overtreffen.”