SnörEx® snurkbeugel

SnörEx®
De SnörEx® is een op maat gemaakte snurkbeugel. De SnörEx® stabiliseert het zachte verhemelte en zorgt er voor dat de tong niet meer weg kan zakken. Hierdoor komt de luchtweg vrij en wordt vibratie (snurken) tegengegaan. De SnörEx® is daardoor is dit de meest effectieve snurkbehandeling van de laatste 20 jaar.

Werking

Om snurken te verhelpen moet de oorzaak aangepakt worden: de tong. Tijdens de slaap verslappen namelijk alle spieren, waaronder de tong. De tong zakt weg en verkleint de luchtweg. Deze vernauwing zorgt voor trillingen bij het ademhalen: het snurkgeluid. De SnörEx® snurkbeugel wordt over de tanden gedragen en houdt de tong op zijn plaats. Hierdoor kan de tong niet meer wegzakken en blijft de luchtweg vrij.

Voordelen

De SnörEx® snurkbeugel heeft veel voordelen:

  • De SnörEx® moet alleen ’s nachts gedragen worden
  • Er komt geen operatie aan te pas
  • De SnörEx® heeft geen bijwerkingen
  • Geschikt voor mensen met een gebitsprothese
  • Op maat gemaakt: voor meer draagcomfort en het meest optimale resultaat
  • De SnörEx geeft geen pijnlijke kaakstandverandering en of kaakgewrichtsklachten.

Ervaringen

Op onze Reviews pagina vindt u een overzicht van ervaringen met de SnörEx®. Daarnaast kunt u ook ervaringen lezen op Facebook en Google.

Kosteloos consult

De gepatenteerde SnörEx® is alleen bij SomnoClinic® verkrijgbaar. U kunt een afspraak maken voor een kosteloos eerste consult. Tijdens dit consult wordt uw snurkprobleem en alle mogelijke oplossingen besproken en getest. Als tijdens dit consult blijkt dat wij u kunnen helpen dan maken wij afdrukken van uw boven en onderkaak en wordt er door ons team een SnörEx® snurkbeugel voor u op maat vervaardigd. Deze kunt u binnen 2 weken ophalen.

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op met onze experts.

laboratorium