Somnibel Pro – Positioneel Slaapapneu Therapie

De Somnibel Position Trainer is de ideale behandeling voor patiënten die last hebben van positioneel slaapapneu, of snurken.

Ademstilstand of slaapapneu is de medische term voor een onderbreking van de ademhaling van langer dan 10 seconden.  Zeer luid snurken kan een teken zijn van slaapapneu. Wanneer de ademstops vooral optreden als u op uw rug ligt, wordt dit positioneel slaapapneu genoemd. Bij personen met positioneel slaapapneu kunnen deze ademstops worden voorkomen door op hun zij te slapen. Mensen die in rugligging slapen hebben namelijk tweemaal meer adem onderbrekingen dan mensen die in een andere houding slapen. Juist deze mensen kunnen veel baat hebben bij het gebruik van de Somnibel Pro. Het is een klein, lichtgewicht apparaatje dat u op uw voorhoofd draagt gedurende de nacht. Via stimulerende trillingen krijgt u een reminder wanneer u op uw rug ligt, zodat u na de reminder op uw zij gaat liggen. Deze trillingen verstoren uw slaap niet.

De Somnibel Pro wordt geleverd met 10 adhesives en software waarmee het apparaat uit te lezen is.  Zo kunt u elke dag een rapportage van uw slaap uitlezen.

Somnibel
Somnibel
Somnibel
Somnibel
Somnibel
Somnibel

Informatie

U ontvangt de volgende service:

Somnibel