Reviews

Doordat een MRA beugel vanwege probleem gebit voor mij geen optie was, ben ik bij Snörex uitgekomen. Super goed uitleg gehad en snel geholpen. Zeer tevreden met mijn Snörex en geen apneu meer. Ook de na controle is prima.

Fred Boer, 6 september 2019

Dit had ik veel eerder moeten

De medewerkers zijn zeer attent. Ik was de eerste keer met het openbaar vervoer. Vanwege de hoosbuien ben ik naar het station van Weert gebracht. Bijzonder klantvriendelijk. Het intake gesprek was open en informatief. Ik werd er vrijwel direct op gewezen dat de SnöreX mogelijk niet geschikt zou zijn voor mij vanwege sterke kokhalsneigingen. Bij het passen bleek ik behoorlijke kokhalsreflexen te hebben. Het advies, rustig op te bouwen, en de SnöreX uit te doen op het moment dat het niet gaat. Na twee weken was ik redelijk gewend.
Het snurken was direct veel minder al begon ik na ruim een week weer iets meer te snurken. Dit kwam omdat ik gewend raakte aan de beugel en mij tong daardoor meer vrijheid vond. Direct na de vakantie ben ik terug gegaan naar Weert. De beugel is anders afgesteld en de veer is vervangen. Vermoedelijk ga ik binnenkort terug omdat de beugel nu wel heel strak om tanden en kiezen sluit. Ik weet dat ik ieder moment kan bellen voor een afspraak, niet alleen in het eerste garantiejaar maar ook daarna. Het onderhoud van de beugel valt reuze mee. Het flesje cleaner was een week geleden leeg. Dezelfde dag on-line nieuwe schoonmaakmiddelen besteld. Ze waren, zoals toegezegd, de volgende dag binnen. Twee en een halve maand ervaring met de beugel is wellicht wat kort. Ik slaap goed, wordt veel minder wakker, mijn huisgenoten zijn nu ook ‘s nachts weer gelukkig met mij en ik durf weer zonder schaamte met een open raam te slapen. Kortom, ik had dit veel eerder moeten doen.

Anoniem, 4 september 2019

Ik kan weer “leven” in plaats van “overleven”

Alles geprobeerd om van t snurken en apneu af te geraken, inclusief operatie aan huig en neus zonder resultaat. Als laatste optie een snörex laten maken.
Lang getwijfeld omwille van de hoge prijs, echter blijkt dit achteraf gezien wel relatief daar de service, nazorg en, klantenbehandeling perfect geregeld is.
Dank je snörex, ik kan weer “leven” in plaats van “overleven”.

Johan Lardinois, 3 september 2019

Ik schrijf dit namens mijn vorig jaar juni overleden echtgenoot, die 2x een Snorex prothese bij U heeft afgenomen. Dit heeft zijn en tevens mijn leven tot groot genot geleid. Tot nu toe heb ik het laatste apparaatje nog steeds In mijn bezit en kan ik er geen afstand van doen. Herinnering! Hij heeft geleefd. Wij waren 61 1/2 jaar getrouwd.

Anoniem, 27 augustus 2019

Super blij

Na 3 dagen was ik aan deze beugel gewend.
Super ding en ik kan niet meer zonder.
De vorige beugel van ander merk ontwrichte mijn kaak.Daarom ben ik super blij met deze.

Anoniem, 28 augustus 2019

Wennen valt wel mee

Het wennen valt wel mee, maar je moet wel de discipline kunnen opbrengen om hem consequent in te doen. Effect is minder als je gedronken hebt (alcohol) en als je verkouden bent. Ik vind de supplies onevenredig duur, maar ik snap ook dat het verdienmodel gebaseerd is op een monopoliepositie.

Anoniem, 28 augustus 2019

Ik heb al meer dan 10 jaar een Snörex en ik ben er 100% tevreden van. Ik snurkt niet meer, ik slaap goed en als ik op reis ga neem ik het toestelletje probleemloos mee. Gemakkelijker kan niet! Een schande dat niet door het ziekenfonds terubetaald wordt!!!

Anoniem, 29 juli 2019

Had ik dit maar eerder gedaan

SomnoClinic ! Ja op tv zag je het wel is voorbij komen maar dan doe je er in eerste instantie niets mee apart slapen gaat toch goed. Dan komt het moment dat je op onderzoek uitgaat en je ontdekt dat het best een investering is en dat houd je dan weer tegen. Maar nu ik eindelijk besloten heb je toch te proberen denk ik Had ik dat maar veel eerder gedaan.  Wat een goed product is dit! Heel blij mee.

Anoniem, 28 juni 2019

Slaap weer als een roos

Dit is m’n tweede beugel. Eerste beugel paste niet meer goed door plaatsen van een brug door de tandarts. Dus begon weer te snurken. Vandaar nieuwe aangeschaft en slaap weer als een roos. Overigens was bij mij een lichte apneu vastgesteld in 2011. Met deze beugel verholpen, wat ook is vastgesteld middels een slaaptest in het ziekenhuis.  De SnorEx werkt gewoon!
Verbeterpunt: De beugel goedkoper maken. Maar ik begrijp de kosten die gemaakt worden hoor!

Harald Garretsen, 1 juli 2019

Geachte heer of mevrouw,

Uw “felicitatie “aan mijn adres vanwege de leeftijd van 4 jaar van mijn Snörex ( 1461 dagen ! ) in dank ontvangen. ECHTER: ik moet als één van uw ongetwijfeld vele klanten UW BEDRIJF een groot compliment maken ! U heeft mij een zeer bruikbare , effectieve en duurzame orthese geleverd.
Ik verwonder mij erover dat het ding nog steeds mijn snurkprobleem opheft. Zeer opvallend is, als ik in de vroege ochtend , enkele uren vóór het opstaan,mijn orthese uit doe vrijwel direct het snurken begint. Het is mijn echtgenote die mij daar dan op wijst. Beter bewijs van de effectiviteit is er niet !
En dat na 4 jaar dagelijks gebruik. Dat vind ik een knappe prestatie. Regelmatig, tweemaal per jaar, breng ik een bezoek aan de tandarts. Mijn onderkaak bevat nog twee snijtanden, de rest wordt ingenomen door een prothese. Zodra er zich wijzigingen gaan voordoen in mijn bovenkaak, dat is zonneklaar, moet natuurlijk mijn orthese worden aangepast. Zolang dit niet het geval is zie ik er de noodzaak niet van in me naar Weert te spoeden.
Bij mijn laatste bezoek heeft u mij diverse schoonmaakmiddeltjes aangeraden en verkocht. Ze staan nog ongebruikt in het kastje. Na gebruik reinig ik mijn orthese al die jaren al , zonder onderbeking , met succes ,met een middel dat luistert naar de naam “Ecosym”. Ik wilde u deze ervaring niet onthouden.

Een zeer tevreden ,zij het eigenzinnige klant,

Anoniem, 14 juli 2019

5 jaar snorex gebruikt met prima resultaat

5 jaar snorex gebruikt met prima resultaat. Geen gesnurk meer, ik slaap prima, geen hoofdpijn in de ochtend, beter uitgeslapen, ook het gewenningsproces van de snorex verliep van 1 minuut in tot binnen 14 dagen de hele nacht,

Anoniem, 24 juni 2019

Het beste alternatief dat wérkt

Mijn snurkprobleem is echt ernstig te noemen en de Snörex is een prima oplossing. Natuurlijk slaapt iedereen liever zonder iets in de mond, maar dit is het beste alternatief dat wérkt! Ik zou het iedereen aanbevelen!

Anoniem, 14 juni 2019

Werd uitstekend geholpen.In de uitleg werd ook gewezen op het feit dat je moet wennen aan de SnörEx. Dat bleek ook.Een paar keer kokhals neigingen gehad maar na 1,5 week elke dag een paar uur proberen was ik er aan gewend en kon de beugel zonder problemen inhouden de hele nacht. Wel nog wat last van overmatige speekselvorming. Na 3 weken was het snurken over volgens mijn partner en nu alleen een wat diepe zucht te horen maar daar heeft ze geen last van. Dus het is de investering wel waard geweest.

Hans Willems, 19 mei 2019

De beugel voldoet uitstekend

Sinds 15 jaar gebruiker van een apneu-beugel van SnörEx. De beugel voldoet uitstekend, met name volgens mijn vrouw, maar het vraagt enige tijd (bij mij enkele jaren!)voordat de beugel echt helemaal gewend is. De eerste weken zijn echt “doorbijten”. Als je dat kunt, is het bij snurk- en apneuproblemen een aanrader!! Ik ben nu aan mijn derde beugel begonnen.

Anoniem, 8 mei 2019

Ik ben erg blij met mijn SnörEx-beugel!

Ik slaap veel beter door en wordt echt uitgerust wakker. De beugel kon ik vanaf de eerste dag goed verdragen. Waarschijnlijk kwam dat omdat we kozen voor een korte pelotte met weinig druk. Na 1 maand was de druk onvoldoende en begon ik weer licht te snurken. Bij de nacontrole-afspraak is er toen een langere pelotte met meer druk geplaatst en was het snurken weer over. Deze langere pelotte kon ik prima verdragen: mijn gehemelte en tong waren al helemaal gewend aan de beugel. Kortom, ik ben heel tevreden over de werkwijze in de Somnoclinic en de manier waarop ik heb kunnen wennen aan de beugel. Dat ik zoveel beter slaap had ik niet verwacht.

Anoniem, 7 mei 2019

Ik, en vooral mijn echtgenote, zijn heel tevreden over het resultaat. Het snurken is zo goed als nihil. Wel even wennen om mijn slaap te vinden.

Willy Cypers, 14 mei 2019

Sinds de Snörex hebben wij weer een goede nachtrust

Bekend met Snörex via mijn vader. Ik heb als kind al gesnurkt maar naarmate ik ouder werd, werd dit erger. Zo erg dat mijn partner en ik een tijdje apart hebben geslapen. Sinds het gebruik van de Snörex hebben wij allebei weer een goede nachtrust. Het was even wennen aan het gevoel in de mond, maar gelijk de eerste nacht was mijn gesnurk met de helft verminderd. Ik had een tijd daarvoor elke nacht met een app (sleep talk, die activeert als deze geluid waarneemt) mijn gesnurk opgenomen en ik zat zo rond de 300 opnames per nacht, en de eerste nacht met snörex zat ik op zo’n 160 opnames. Dit werd gedurende het juist afstellen steeds minder. Het komt nog wel eens voor dat ik snurk, maar niet op een storende manier waarmee ik mijn partner (en daarmee mezelf) wakker houd.

Anoniem, 5 mei 2019

Een SnörEx-beugel is zijn geld meer dan waard

Een SnörEx-beugel is zijn geld meer dan waard. Werkt goed tegen snurken en apnoe, is super-makkelijk mee te nemen op reis en het bedrijf Somnoclinic levert goede discrete en snelle service.

Anoniem, 2 mei 2019

Jullie doen het uitstekend, zou niet weten wat nog verbeterd dient te worden.

Anoniem, 1 mei 2019

Uniek

Uniek van een “leverancier” die de moeite neemt om na verloop van tijd contact op te nemen met de klant om te informeren mbt tevredenheid en status van product.

R van Iperen, 18 april 2019

Beugel werkt perfect

De beugel werkt perfect, ook de service en klantvriendelijkheid van personeel is perfect. nadeel: de kosten zijn erg hoog. aanvankelijk zou de beugel 10 jaar mee gaan! echter.. in 6 jaar tijd , de aanschaf en 2x reparatie a €200. en nu dus aan vervanging toe ! ook de schoonmaak/onderhoudsprodukten zijn erg prijzig!

A Meulendijks, 19 april 2019

Mijn man is tevreden want ik snurk niet meer😉

Anoniem, 24 april 2019

100% verbeterd

Ik gebruik sinds 2013 de SNOREX en mijn slapen is met 100% verbeterd en ook voor mijn partner.
Iedereen die snurkt of apneu heeft zou ik dit product aanraden

Herman Redeker, 11 april 2019

Wondermiddel

Na enkele weken aanpassing merk ik van het toestel nog weinig. Dan word ik ‘s morgens uitgerust wakker. Sindsdien heb ik geen hinder meer van vermoeidheid en het gevoel te hebben grote delen van de nacht niet geslapen te hebben. Ik heb dan ook geen hoofdpijn meer maar een helder hoofd. Daardoor heb ik meer energie en meer weerstand. De SnörEx is echt een wondermiddel. En ook mijn partner heeft er deugd van.

Anoniem, 13 april 2019

In 2008-2009 ben ik bij U geweest voor het aanmeten van Uw beugel in Weert i.v.m. mijn gesnurk met al de problemen van dien met mijn vrouw. Ik wil U mededelen dat ik 30 Mei mede door Uw beugel 50 jaar getrouwd ben door het dagelijks te gaan slapen met de beugel. In deze ruim 10 jarige periode is de veer van de beugel 2 x vervangen en tot op heden voldoet hij nog prima. Mede door de beugel kunnen wij er een mooi feest van maken , hiervoor hartelijk dank

Thomas Dekker, 2 april 2019

Ik kan het iedereen aanraden

Door de SnörEx beugel slapen mijn vrouw en ik weer de hele nacht samen in 1 bed. Zij is zeer met deze investering. Ik kan het iedereen aanraden die problemen heeft met snurken.

Anoniem, 30 maart 2019

Ik wil die C-pap nooit meer terug!

Ik had een zestal maanden nodig om aan de Snörex te wennen. Maar daarna … ik wil die C-pap nooit meer terug!

Anoniem, 3 april 2019

Eind 2005 ben ik heel goed geholpen met een Snörex beugel op maat. Mijn slaap apneu en snurken zijn, na de korte gewenningsperiode, helemaal opgehouden. Dankzij de beugel heb ik destijds een voorgestelde, veel ingrijpender, chirurgische ingreep vermeden. Ik kon me toen goed concentreren op afvallen wat ook is bereikt. Daarna heb ik de beugel nog af en toe perioden gebruikt bij licht snurken. Nu krijg ik een brug en laat ik bekijken of de beugel nog is aan te passen of moet worden vervangen.
Fijn dat dit product er was en is.

Anoniem, 4 april 2019

Mijn eerste SnörEx heb ik ca. 15 jaar gebruikt

Dit is mijn tweede SnörEx. Het eerste exemplaar heb ik na ca. 15 jaar gebruik weg moeten doen. Was totaal versleten. Heeft zijn geld wel opgebracht ! Bij het tweede exemplaar werd na een korte periode van ongemak het euvel perfect opgelost. Tot volle tevredenheid ! Hoop dat ik met dit tweede exemplaar net zo veel plezier en gemak mag hebben als mijn eerste !!

J.G. Brants , 23 maart 2019

De beugel werkt goed

Ik heb eerst een MRA geprobeerd, maar kreeg last van mijn onderkaak spieren omdat de kaak naar voren wordt gepositioneerd. Daarom een oriënterend bezoek gebracht om mij te laten voorlichten over de snörex TRA. Duidelijke uitleg gekregen en direct ook de aanmeting ervan kunnen doen. Binnen een week was de beugel al klaar. In het begin is het inderdaad wennen, maar al snel gaat het beter. Alleen de overmatige slijmvorming heeft bij mij wat langer geduurd dan gemiddeld: nu na bijna drie maanden is het zo goed als over. Het gewenningsproces is bij iedereen anders. De beugel werkt goed, maat biedt geen garantie voor snurk-vrij. Ik heb, met beugel, nog een zeer geringe snurk, maar mogelijk dat het met verdere afstelling dit tot nihil kan worden gereduceerd. Overall ben ik tevreden, ook over SomnoClinic. Enig minpuntje is de prijs, maar daar staat een degelijk product en goede service tegenover.

Anoniem, 3 april 2019

Vijf jaar geleden ben ik naar de SomnoClinic geweest om informatie. Ik was gelijk enthousiast en had er alle vertrouwen in dat het een succes zou zijn.
En dat werd het ook. Ik draag mijn beugel iedere nacht, ook als ik alleen slaap. Ik heb inmiddels ervaren dat ik ook dan veel rustiger slaap en dat vergroot je nachtrust aanzienlijk. Heb de beugel ook aan een vriendin aanbevolen en ook zij is er ontzettend happy mee. Ja, het zijn beslist niet alleen mannen die snurken, ook vrouwen hebben er last van. En op deze vrij eenvoudige manier is het op te lossen. Ook voor de partner is het geweldig toch?

Joke Drost-Stuve, 2 april 2019

Het snurken is over

Ben goed en vakkundig geholpen en de beugel zat gelijk goed. Het snurken is over. Alleen bij uitademen is nog een klein probleem. Hiervoor is een afspraak gemaakt.

Gerrit Vink, 27 februari 2019

Heel tevreden

Kon meteen al vanaf de eerste nacht de beugel goed inhouden, echter met weinig resultaat. Daarvoor was ik gewaarschuwd, en 3 weken later heb ik de beugel laten bijstellen wat meteen zeer goed resultaat gaf. Ben heel tevreden.

Patrick Derycke, 19 februari 2019

Ik ben heel tevreden met mijn apparaat. Gemakkelijk ook om op reis te gaan. Zou het iedereen aanbevelen !!

Anoniem, 11 maart 2019

SnörEx helpt

Mijn SnörEx is uitstekend geen geklaag meer en zeker geen gesnurk meer. Slaap veel beter en was het zeer snel gewoon en veel beter dan dat stom masker of cpap daar kun je helemaal niet mee slapen en helpt ook helemaal niks. SnörEx helpt tenminste fatsoenlijk en geweldig

Stefan Vliegen, 17 februari 2019

Betere nachtrust 

In het najaar van 2018 een beugel laten aanmeten. Na de maand proeftijd zijn er wat wijzigingen aangebracht en dat heeft wat tijd gekost. Nu past het prima en de resultaten zijn erg goed: Betere nachtrust voor mij en mijn partner en een helder hoofd in de morgen. Vreemd genoeg is mijn neus ook minder verstopt en hoef ik ook geen neusspray meer te gebruiken. Al met al een grote verbetering 🙂

Anoniem, 19 februari 2019

Ik gebruik de SnorEx al 10 jaar en al die tijd al tevreden. Kom uitgerust uit mijn bed.
En ook mijn vrouw slaapt beter doordat ik niet meer snurkt.

Anoniem, 12 februari 2019

Allerbeste nachtrust

Zorgt voor een allerbeste nachtrust, voor mezelf en voor mijn partner.

Dirk De Coninck, 27 januari 2019

SnörEx houdt je relatie gezellig

Gebruik al jaren de Snörex beugel naar volle tevredenheid, voor mij de enige werkbare oplossing. Snörex is niet alleen een decibel stopper maar houdt ook je relatie gezellig.

Anoniem, 15 februari 2019

Goed resultaat

Prima anti-snurkbeugel, korte gewenning, goed resultaat. Prijs is weliswaar hoog maar het resultaat ook!

Anoniem, 16 januari 2019

Mijn derde SnörEx®

Heb op dit moment mijn derde Snörex en kan dus niet meer zonder. Dankzij de Snörex hebben zowel mijn vrouw als ikzelf weer echte nachtrust. Als de Snörex een keertje weg moet voor reparatie dan lig ik op de logeerkamer en slaap ik nauwelijks.

John van Kemenade, 26 januari 2019

Mijn vrouw slaapt heerlijk dankzij Snorex.

Ik heb geen apneu, ik ben rugslaper en snurk als een straaljager. Met Snorex geluidloos. Zij gelukkig en ik heb geen last van de Snorex. Iedereen gewonnen. Dank je wel, Snorex

Kees van den Boom, 1 februari 2019

Zeer goede ervaring. Probleem van veel en hard snurken is opgelost. Daarbij had ik veel last van verstopte (neus)-holtes! Sinds meerdere jaren was / ben ik bezig geweest bij de KNO arts om mijn problemen op te lossen. Een operatie gedaan waarbij het schot in mijn neus recht gezet is. Meerdere slaaptesten om te kijken of ik apneu oid had. Niets opgeleverd. Vele sprays geprobeerd maar zonder resultaat.
Via Dagblad de Limburger werd ik getriggerd door de Snorex / Somno Clinic. Ik heb de Snorex aangeschaft, overtuigd door het verhaal dat snurken niet vanuit de neus komt maar vanuit het “gehemelte – huig” en vooral de tong komt die s’nachts in je keel zakt (je spieren verslappen tijdens de slaap)!
In het begin is het écht wennen en moét je door de zure appel heen. Dit kost tijd en kan echt wel enkele weken (twee – drie) duren. Voor mijn situatie ben ik enkele malen (3 keer) terug moeten gaan om de Snorex bij te stellen. Doel was verder optimaliseren. Ook na de bijstelling / correctie moet je weer een tijd wennen. Advies neem hiervoor de tijd en het komt goed. Uiteindelijk is het resultaat zeer naar tevredenheid. Daarbij krijg ik ook meer lucht s’nachts. Ook het feit dat het mogelijk is meerdere malen terug te komen om de Snorex verder bij te stellen (kostenloos) stel ik zeer op prijs.
Snurken is voorbij, mijn vrouw en ik zeer gelukkig! Kortom aanrader voor iedere snurker!

Anoniem, 6 februari 2019

Dit werkt echt!

Na een periode een beugel via het ziekenhuis gehad te hebben, die voor mij niet goed genoeg werkte, ben ik overgestapt naar Snörex. En dat bevalt bijzonder goed! Na een periode van gewenning, waarin ik overigens onbeperkt terug kon naar de Somnoclinic voor bijstellen, slaap ik nu als een roos – en mijn partner ook! Erg blij dat ik de overstap heb gemaakt, dit werkt heel goed voor mij!

Martijn Wagner, 14 januari 2019

Ik zou het iedereen aanraden

Jarenlang van alles geprobeerd om van het snurken af te komen. Via een neef kreeg ik het adres en ik heb inmiddels mijn tweede beugel. De eerste keer moet je oefenen om de beugel in en uit te doen en hem in te houden als je een slokje water neemt. Dit is even wennen maar went snel. Ik ben zeer tevreden over de beugel
Ik snurk minder , mijn man slaapt beter en ik ook een stuk beter.
Kortom ik zou het iedereen aanraden, wat ik ook regelmatig.

Anoniem, 19 januari 2019

Fantastisch

Ik snurkte gigantisch. Is nu gereduceerd tot niet of nauwelijks. Fantastisch voor mijn vrouw.
Ben er erg blij mee.

Aart Keijer, 8 januari 2019

Zeer tevreden van mijn SnörEx

Ben apneupatient en slaap met cpaptoestel maar als motard dat toestel telkens op trip meenemen was lastig,tot mijn vriendin een SnörEx reklame las. Met de nodige argwaan maak ik een afspraak en koop ik een ,toch wel vrij duur, SnörEx apparaat aan. Nu,5jaar later,is mijn vriendin en collega motards zeer tevreden van mijn SnörEx….geen gesnurk op reis of trip,en ik snurkte zeer luidruchtig!!! Mijn apparaatje is steeds het eerste dat ik inpak als ik op verplaatsing slaap,mijn argwaan heeft plaatsgemaakt voor grote voldoening, Merci team SnörEx!

Guido Brawers, 21 december 2018

Echt een aanrader

Ik heb hem nu 3 jaar en mijn man is daar erg blij mee😉 in t begin moest ik er wel aan wennen, veel kwijlen, niet charmant maar je slaapt toch. Nu neem ik slokje water als ik wakker wordt, dus het went. ‘t is dus ff wennen maar t went snel, bij de tweede keer dat ik terug kwam is er een langer lepeltje ( of hoe dat ook heet ) aangezet, want die kortere deed zeer op mijn tong ..alleen als ik erg verkouden ben is het niet prettig. Maar het is echt een aanrader, duur maar wel het geld waard. En eigenlijk slaap ik er ook beter door.

Anoniem, 19 januari 2019

Zeer tevreden

SnörEx sinds 2005. Zeer tevreden. Ik had Apneu 7 en snurken is praktisch over nu. Zodra snurken weer begint betekent dit dat de SnörEx iets afgesteld dient te worden. Heb nu mijn tweede, de eerste heb ik 11 jaar gebruikt. Met goed onderhoud heb je er lang plezier van.

Anoniem, 3 januari 2019

Ik kan niet meer zonder snurkbeugel!

Sinds 2 jaar ben ik in het bezit van een snurkbeugel.
In het begin was het even doorzetten om te wennen. Na een paar weken is het me gelukt. Nu word ik s’nachts wel eens wakker met een droge mond. Ik bevochtig de beugel en slaap weer verder. Mijn man hoort wel een klein geluidje maar dat weegt niet op tegen het harde snurkgeluid van de tijd voor de beugel. De apneus blijven ook weg.Wat ik als erg belangrijk beschouw. Als mijn beugel wat los op mijn tong drukt kan ik direct een afspraak maken om de beugel bij te stellen. Ik kan niet meer zonder snurkbeugel!

Henny Besse, 19 december 2018

Door dit hulpmiddel heb ik en ook mijn vrouw weer een goede nachtrust. 

M. Giesen, 3 december 2018

Ik slaap zonder te snurken

Met de Snörex snurkbeugel slaap ik zonder te snurken naar volle tevredenheid van mijn vrouw. Het is even wennen (een paar dagen is het doorzetten dan ben je na een maand gewend), maar eenmaal gewend geeft het geen vervelende hinder aan de mond of kaak.

Anoniem, 11 december 2018

Mijn echtgenoot kan rustig slapen

Na een uitgebreid onderzoek, waaruit bleek dat ik 400 keer per nacht een apneu had,is me door de specialist aangeraden om een SnörEx te nemen.
Dit alles was in 2006. Vanaf die tijd draag ik met plezier mijn SnörEx. Ik heb geen apneu meer en mijn echtgenoot kan rustig slapen, omdat ik voldoende adem
krijg. Wel heb ik een tweede erbij genomen. Als mijn eerste Snörex een keer ontsteld raakt, kan ik de andere indoen. En zodoende veilig slapen. Ik hoop dat ik ze nog jaren kan gebruiken.

Anoniem, 12 december 2018

Mijn vrouw is er heel blij mee

Ik heb een MRA gehad, deze bezorgde mij behoorlijk veel pijn in mijn kaak, dat zou overgaan volgens de specialist, maar uit bed vandaan bleef het zeer pijnlijk. Uiteindelijk begonnen ook mijn tanden te verschuiven. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een alternatief, ik heel wat andere dingen geprobeerd, maar niets werkte echt goed,en dus uiteindelijk bij de Snorex uitgekomen. Hier is alles keurig geregeld, oké de Snorex is niet goedkoop, maar hij werkt wel goed. Helaas is de Snorex beugel wel wat gevoelig voor het stuk gaan van het veertje, maar binnen het jaar van de aanschaf wordt deze keurig zonder kosten gerepareerd. Om te voorkomen dat door een defect veertje ik zonder zou komen te zitten heb ik een 2e aangeschaft.  Ik snurk nog wel eens, vooral als ik op mijn rug leg, of verkouden ben maar het volume is behoorlijk gedaald.
Mijn vrouw is er heel blij mee, van een straaljager naar af en toe wat last is een hele verbetering.

Anoniem, 17 december 2018

Ik draag nu 2 jaar de snorex beugel. De eerste maand flink wennen. Een paar keer teruggeweest om aftestellen. Hierna uitgerust wakker worden en nu mis ik hem als ik hem niet in heb. Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden met de beugel. Ik was eerst zeer sceptisch maar voor mij is de investering een zeer goede geweest.

Hans Freijee, 16 november 2018

De moeite waard

Het is wel degelijk de oplossing voor het snurkprobleem. Aan het begin is het wel erg wennen.
Even door de zure appel heen bijten de eerste nachten.
De aanschaf is wel erg prijzig maar zeker de moeite waard

Mark Aantjes, 15 november 2018

Het werkt!

Sinds het dragen van de beugel slaapt mijn partner weer lekker door naast mij. Heb ik hem uitgedaan, dan zegt ze later heb jij de beugel niet in…. Dus zij merkt het zeer zeker, dat het dragen van de beugel zeker wel werkt!

Jan Ziengs, 23 november 2018

Prima hulpmiddel om de nachtrust aangenaam te houden.


Ronald Verkerk, 23 november 2018

Ik ben super tevreden!

De eerste 2 dagen dacht ik dat het niet zou lukken om met de snurkbeugel te slapen wegens kokhalzen, maar dag 3 kon ik hem een kwartier inhouden en vanaf dag 5 sliep ik er de hele nacht mee door. Mijn man bevestigd dat ik nu niet meer snurk, de eerste dagen voelde hij of ik nog wel aanwezig was doordat het zo stil was 🙂
De beugel klikt gemakkelijk op de juiste plaats, wel heb ik vlak na het indoen teveel speekselvorming en slikken was in de beginfase moeilijk. Nu 2 maanden later lukt dat slikken beter. ‘s Ochtends heb ik wel vaak een droge mond.
Bij het opstaan moet ik de beugel meestal snel uitdoen wegens kokhals-neiging, maar tijdens het slapen heb ik geen last. Ook tijdens plasmoment ‘s nachts heb ik geen probleem om hem in te houden.
Ik ben er super tevreden over en heel blij dat de rust is weergekeerd. De beugel is gemakkelijk te reinigen. Het is fijn dat er een mooi tasje met reinigingsproducten, borsteltje en handig doosje wordt meegeleverd.

Cindy v Z., 14 november 2018

“Spijt dat ik de beugel niet 2 jaar eerder heb aangeschaft”

Sinds 2,5 maand heb ik de SnörEx beugel in gebruik. Op een vrijdag gebeld en direct de maandag erna had ik een afspraak en 1 week erna kon ik de beugel op maat gemaakt ophalen. Het enige waarvan ik spijt heb is dat ik de beugel niet 2 jaar eerder heb aangeschaft. Ik snurkte erg vaak en hard, had ook lichte slaapapneu. Mijn partner en ik sliepen inmiddels apart omdat het gesnurk niet te verdragen was. Destijds heb ik besloten om een ingreep in het ziekenuis te laten doen om van het gesnurk af te komen, de zgn. Celon Lasertherapie, 80% kans om van het gesnurk af te komen werd gezegd. 2 pijnlijke en vervelende behandelingen verder en €950,- armer (wordt namelijk niet vergoed door de ZV) was ik erg teleurgesteld. De laserbehandeling had werkelijk niets aan verbetering gebracht! Alleen het geluid van mijn gesnurk was verandert en ik heb lang moeite gehad met het uitspreken van de G, K en de R. Ik had de moed inmiddels opgegeven totdat ik toch weer eens ben gaan zoeken naar een oplossing. Het snurken was inmiddels nog erger geworden. Ik kwam uit bij de SnörEx beugel voor dames. Meteen afspraak gemaakt en binnen 1,5 week had ik de beugel. De eerste nacht even wennen, beetje kokhalzen maar de tweede nacht was geen probleem en…HET SNURKEN WAS METEEN VERDWENEN! Ik zou de beugel niet meer willen missen. Ik slaap weer goed, krijg voldoende zuurstof binnen tijdens de slaap en voel me veel fitter en uitgerust. Bovendien slapen we niet meer apart en dat is natuurlijk ook erg fijn. Het is prijzig maar de service is super goed en de beugel werkt echt!! Als je twijfelt en het geld eraan kunt uitgeven zou ik het vooral doen. Wij zijn er heel erg blij mee!!

Anoniem, 14 november 2018

Ik heb al 3 jaar een beugel van SomnoClinic. Zeer tevreden hierover. Mijn partner (en ik) slaapt weer door een zelf heb ik ook (bijna) geen hoofdpijn meer in de morgen. Sinds kort is het plotje vervangen door een breder model en deze is erg prettig. Service is ook top. Ik kan dan ook niet meer slapen zonder mijn beugel.

Loes de Wit, 6 oktober 2018

Ik kan de snurkbeugel iedereen aanbevelen.

Sinds het gebruik van mijn snurkbeugel slapen mijn vrouw, maar ook ik, rustig en worden we uitgerust wakker. Het werkt echt en ik raakte er snel aan gewend.
De service, met betrekking van het verhelpen van problemen aan de snurkbeugel, is voorbeeldig.
Ik kan de snurkbeugel iedereen met snurkproblemen aan bevelen.

Henk Ruijter, 8 november 2018

Ik raad deze beugel iedereen aan

Ben sinds bijna 5 jaar in bezit van antisnurkbeugel.
Ik ben door mijn zus geadviseerd bij deze kliniek en was verheugd dat ik eindelijk een remedie had tegen deze vervelende aandoening.(ik heb namelijk vanalles geprobeerd zonder resultaat) Kan nu gerust op een camping slapen zonder de hele buurt uit hun slaap te halen. Ook kan ik gerust naast mijn vriendin slapen wat toch een stuk gezelliger is dan altijd alleen. In het begin is het wel even wennen want zo’n ding in je mond voelt erg onwennig aan. Maar gelukkig na een wen-periode van enkele weken was ik eraan gewend en slaap nu geruisloos. In het begin een paar keer terug gemoeten om af te laten stellen, daarna alleen nog een keer de veer van de pilot moeten laten vervangen. Ik raad deze beugel iedereen aan die net als ik (hard)snurkt en zelf op mijn rug lichte apneu heeft.

Peter de Rijck, 2 november 2018

Mijn ervaring met de SnörEx beugel is dat ik veel uit geruster wakker wordt , en mijn partner niet wakker ligt van mijn gesnurk . Ik heb hem nu ruim zeven jaar en bevalt mij prima .Bij sommige vestigingen zoals Breukelen vind ik het jammer dat deze niet de hele week open is. IK begrijp het wel er moet natuurlijk wel voldoende animo wezen , maar voor de rest zou ik het iedereen aanraden om met het snurk probleem eens te informeren bij een van de SomnoClinics.

Peter Kuiphuis, 28 september 2018

Ik ben volledig tevreden, met name over de service en klantvriendelijkheid

Naast dat de SnörEx een fijne en effectieve oplossing is voor mijn snurken, ben ik telkens zeer positief verrast over de klantvriendelijkheid en uitstekende service. Of het nu een gratis bijstelling van de SnörEx betreft of een reparatie, ik kan keer op keer binnen zeer korte tijd terecht voor een afspraak, wordt deze keurig en meteen per email bevestigd, hoef ik nooit lang te wachten en wordt ik elke keer zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Qua service gerichtheid en klantvriendelijkheid kunnen veel organisaties een voorbeeld nemen aan SomnoClinic!

Anoniem, 23 september 2018

Superblij met mijn SnörEx

Na wat aanpassingen zit mijn beugel nu prima en doet prima zijn werk. Ik snurk niet meer, echter hoort mijn man nu wel een diepe ademhaling maar dat is lang niet zo storend. Zelf heb ik wel wat gewenningsproblemen gehad. In het begin veel last gehad van slijmvorming en kokhalsneigingen. Echter deze zijn na een tweetal weken geheel verdwenen. Wel ervaar ik tegen de ochtend als ik wat wakkerder word, dat ik weer moeilijker in slaap val. Maar al met al ben ik superblij met mijn SnörEx.

Anoniem, 28 september 2018

Toen wij met onze kinderen op een camping sliepen zei mijn dochter s ‘ochtends… er lag toch een man te snurken vannacht…dat was ik – haar moeder.
En toen mijn man herhaaldelijk met zijn kussen naar het logeerbed boven ging…. Na wat opzoeken heb ik Snorex gebeld. Ik heb een partieële gebitsprothese maar daar kan de SnörEx gewoon aan vast geklikt worden. Een hele uitgave vond ik, maar al na één nacht zei mijn man…het is het nu al waard! ( hij rekent erop dat hij 10 jaar meegaat) In 4 jaar tijd wel al 2 x onderdeeltje afgebroken en dan mis ik hem verschrikkelijk. De SnörEx gaat altijd mee op reis. Zou niet meer zonder kunnen.
Ongelofelijk dat zoveel mensen last van hun partner hebben en er niets aan doen. SnörEx veel kleiner dan andere apparaten naast je bed b.v.

Margaret de Jong, 5 september 2018

Mijn dank is groot.

Na jaren zoeken voor mijn snurkprobleem is het eindelijk stil in de slaapkamer. De SnörEx is de beste uitvinding zins de fiets. Er is voor mij een nieuwe periode in mijn leven aangebroken. Mijn dank is groot.

Jan Olaf Boorsma, 23 augustus 2018

Ik heb mijn SnörEx al bijna 20 jaar!!!

Hoewel ik beperkt gebruik maak (alleen vakanties) functioneert de beugel goed volgens de beste beoordelaar van de wereld: mijn echtgenote

Anoniem, 9 augustus 2018

Van slapeloze nachten, gene op vakantiereizen en tijdens het verblijf in ons fijn vakantie appartement NAAR zorgeloos slapen zonder snurken en een goed gevoel voor de omgeving en zeker naar mijn partner. Dit allemaal door SnörEx. Door mijn partner, het meest geplaagd, wordt beloond met het cijfer 10+. Ik kan iedereen met hetzelfde probleem deze SnörEx aanraden.Het leven veranderd.

Harrie Baetsen, 10 augustus 2018

Het snurken is weg

Gebruik de beugel nu ruim 2 maanden. Het was wel wennen in het begin maar het belangrijkste is dat het snurken weg is. Dat betekend dus dat mijn man en ik veel beter slapen. Ik ga over een week terug ik kreeg een telefoontje van SnörEx met de vraag hoe het ging, vertelde dus dat het goed was maar dat wel last had van een ontzettend droge mond. Er werd toen direct een afspraak gepland omdat de beugel nog iets afgesteld moest worden en dan zou het probleem van de droge mond ook verholpen zijn. Dus gaan we even terug, prettig dat je gebeld word hoe het is met het dragen van de beugel.

Anita Steins, 26 september 2018

Een beugel die echt helpt

Nadat mijn partner zich zorgen maakte over mijn onrustige slaap, waarbij het leek alsof ik stopte met ademen, en het continue moe wakker worden, volgde ik het advies op van mijn broer en ging naar  SomnoClinic voor advies. Na het aanschaffen van de SnörEx was mijn slaap volwaardig, snurkte ik niet meer, werd niet badend in het wakker en vooral geen migraine meer. Na 5 jaar kwam er een nieuwe kroon op mijn kies en paste mijn beugel niet meer. Te druk om een afspraak te maken, sliep ik zonder en alle klachten namen weer toe. Nieuwe afspraak en toch ook maar een slaaptest doen zonder beugel. Gewoon thuis in mijn eigen bed. Ik schrok van de uitslag. Gemiddeld 15 apneus per uur! Na een paar dagen was mijn beugel gerepareerd en heb hem weer dagelijks in. Mijn kwaliteit van leven is weer meer dan 100% omdat ik weer uitgerust wakker wordt, geen migraine meer en mijn partner slaapt ook weer lekker door. Ik vertel het aan iedereen met snurk en apneu problemen. Blijf niet tobben! Er is een beugel die echt helpt.

Ida Huijgens, 27 juni 2018

"Sinds 5 jaar draag ik de SnörEx® snurkbeugel naar volle tevredenheid. Door mijn vele reizen kan ik mijn beugel makkelijk mee nemen en heeft niemand last van mij."
Dennie Christian
Zanger

Ik ben tevreden met de oplossing

Mijn vrouw valt slecht in slaap. Mijn gesnurk hielp hieraan niet mee. Nadat ik de knoop heb doorgehakt, moet ik zo’n drie weken wennen aan het vreemde geval in mijn mond, maar uiteindelijk went het. Nu valt mijn vrouw makkelijker in slaap, en ergens midden in de nacht (lees = toiletbezoek) haal ik hem er weer uit. Ik ben tevreden met de oplossing en voor mij is de investering het waard. De prijzen zouden wat omlaag moeten kunnen; maar aan de andere kan is de geboden service erna uitstekend.

Jan Peters, 28 mei 2018

Het bedrag zeker waard

De eerste kennismaking was al gelijk zeer positief, alles werd goed uitgelegd waardoor mij keuze voor het aanschaffen van deze beugel snel was gemaakt.
Hij is natuurlijk best aan de prijs maar is het bedrag zeker waard.
Sinds ik de beugel draag hebben mijn partner en ik weer een normale nachtrust.
Een aanrader voor alle mensen die snurken.

A.R.Peeters, 15 mei 2018

"Sinds ik de SnörEx® snurkbeugel gebruik slaap ik niet meer op de logeerkamer. Ik voel me beter uitgerust. Overdag hoor ik racegeluiden genoeg. ’s Nachts mag het rustig zijn"
Olav Mol
Presentator, Ziggo Sport

Vanaf mijn zestiende stond ik bij mijn vrienden bekend om het snurken.

Na vriendenweekend altijd weer die stomme verhalen over mijn snurken en ik kreeg dan ook vaak een eigen kamer. Ook binnen mijn relatie was het snurken wel een dingetje. Met de SnörEx snurk ik niet, gewoon prettig weg met anderen, zonder me zorgen te maken over het feit of ik snurk of niet. Ook mijn vrouw is er heel blij mee, toen mijn SnörEx na zes jaar een keer gerepareerd werd sliep ik ook een week op de logeerkamer. In die zes jaar was dat ook de enige keer dat er iets mis was. Maar dit ook omdat ik hem elke dag intensief gebruik.

Tim Broeren, 10 mei 2018

Mijn vrouw heeft voor het eerst in 20 jaar een goede nachtrust gehad

In het begin zeer veel moeite mee gehad om het in te houden, maar door het langzaam op te bouwen, lukte het toch om het zonder problemen de ganse nacht aan te houden. Dit is mij trouwens door de medewerker verteld dat er veel geoefend moest worden. Ik ben een harde snurker, en kon al enkele jaren niet meer naast mijn echtgenoot slapen, wij zijn op vakantie gegaan, en mijn vrouw heeft voor het eerst in 20 jaar een goede nachtrust gehad, ik snurk niet meer met het toestel in mijn mond. Zo hebben wij een fijne vakantie gehad .Ik had het jaren eerder moeten doen.

Hendrik Lenaerts, 9 mei 2018

“Redding van mijn huwelijk.”

Anoniem, 4 april 2018

Ik kan niet meer zonder SnörEx slapen

Ik ben via Google bij juliie kliniek terecht gekomen omdat ik vreselijk snurk. Sinds 2011 gebruik ik de SnörEx en sindsdien heeft mijn partner mij niet meer horen snurken. Ik ben sindsdien veel fitter en niet meer moe overdag. Nu ben ik inmiddels zo gewend geraakt aan mijn SnörEx, dat ik niet meer zonder deze kan slapen.

Monique, 6 maart 2018

Ik ben hier ongelofelijk blij mee!

Sinds 2 jaar maak ik gebruik van de SnörEx. En ik ben hier ongelofelijk blij mee! Wij kunnen door mijn beugel weer samen slapen. Ik hoef mij niet meer schuldig te voelen als mijn man door mijn gesnurk niet kon slapen. Zijn oordoppen hielpen geheel niet, ik maak enorm veel geluid.
Daarnaast heb ik door mijn beugel veel minder keelklachten. Zonder de beugel moest ik ‘s nachts vaak water drinken en werd ik ‘s ochtends met een droge zere keel wakker. En tevens kwam het regelmatig voor, dat ik wakker werd van mijn eigen gesnurk. Ik heb lichte apneu. Mijn nachtrust is verbeterd.
Kortom ik kan het u echt aanraden!

Evelien, 21 maart 2018