Reviews

Zeer tevreden

SnörEx sinds 2005. Zeer tevreden. Ik had Apneu 7 en snurken is praktisch over nu. Zodra snurken weer begint betekent dit dat de SnörEx iets afgesteld dient te worden. Heb nu mijn tweede, de eerste heb ik 11 jaar gebruikt. Met goed onderhoud heb je er lang plezier van.

Anoniem, 3 januari 2019

Ik kan niet meer zonder snurkbeugel!

Sinds 2 jaar ben ik in het bezit van een snurkbeugel.
In het begin was het even doorzetten om te wennen. Na een paar weken is het me gelukt. Nu word ik s’nachts wel eens wakker met een droge mond. Ik bevochtig de beugel en slaap weer verder. Mijn man hoort wel een klein geluidje maar dat weegt niet op tegen het harde snurkgeluid van de tijd voor de beugel. De apneus blijven ook weg.Wat ik als erg belangrijk beschouw. Als mijn beugel wat los op mijn tong drukt kan ik direct een afspraak maken om de beugel bij te stellen. Ik kan niet meer zonder snurkbeugel!

Henny Besse, 19 december 2019

Zeer tevreden van mijn SnörEx

Ben apneupatient en slaap met cpaptoestel maar als motard dat toestel telkens op trip meenemen was lastig,tot mijn vriendin een SnörEx reklame las. Met de nodige argwaan maak ik een afspraak en koop ik een ,toch wel vrij duur, SnörEx apparaat aan. Nu,5jaar later,is mijn vriendin en collega motards zeer tevreden van mijn SnörEx….geen gesnurk op reis of trip,en ik snurkte zeer luidruchtig!!! Mijn apparaatje is steeds het eerste dat ik inpak als ik op verplaatsing slaap,mijn argwaan heeft plaatsgemaakt voor grote voldoening, Merci team SnörEx!

Guido Brawers, 21 december 2018

Ik slaap zonder te snurken

Met de Snörex snurkbeugel slaap ik zonder te snurken naar volle tevredenheid van mijn vrouw. Het is even wennen (een paar dagen is het doorzetten dan ben je na een maand gewend), maar eenmaal gewend geeft het geen vervelende hinder aan de mond of kaak.

Anoniem, 11 december 2018

Mijn echtgenoot kan rustig slapen

Na een uitgebreid onderzoek, waaruit bleek dat ik 400 keer per nacht een apneu had,is me door de specialist aangeraden om een SnörEx te nemen.
Dit alles was in 2006. Vanaf die tijd draag ik met plezier mijn SnörEx. Ik heb geen apneu meer en mijn echtgenoot kan rustig slapen, omdat ik voldoende adem
krijg. Wel heb ik een tweede erbij genomen. Als mijn eerste Snörex een keer ontsteld raakt, kan ik de andere indoen. En zodoende veilig slapen. Ik hoop dat ik ze nog jaren kan gebruiken.

Anoniem, 12 december 2018

Mijn vrouw is er heel blij mee

Ik heb een MRA gehad, deze bezorgde mij behoorlijk veel pijn in mijn kaak, dat zou overgaan volgens de specialist, maar uit bed vandaan bleef het zeer pijnlijk. Uiteindelijk begonnen ook mijn tanden te verschuiven. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een alternatief, ik heel wat andere dingen geprobeerd, maar niets werkte echt goed,en dus uiteindelijk bij de Snorex uitgekomen. Hier is alles keurig geregeld, oké de Snorex is niet goedkoop, maar hij werkt wel goed. Helaas is de Snorex beugel wel wat gevoelig voor het stuk gaan van het veertje, maar binnen het jaar van de aanschaf wordt deze keurig zonder kosten gerepareerd. Om te voorkomen dat door een defect veertje ik zonder zou komen te zitten heb ik een 2e aangeschaft.  Ik snurk nog wel eens, vooral als ik op mijn rug leg, of verkouden ben maar het volume is behoorlijk gedaald.
Mijn vrouw is er heel blij mee, van een straaljager naar af en toe wat last is een hele verbetering.

Anoniem, 17 december 2018

Gezien mijn leeftijd begon ik steeds meer te snurken, ondanks dat ik uitstekend sliep.
Voor mijn echtgenote betekende mijn snurken een ramp met als gevolg dat ik de SnorEx heb aangeschaft.Nu slapen we beide weer zoals voorheen dankzij SnorEx.

Anoniem, 17 december 2018

Zeer tevreden

Mijn vrouw is zeer tevreden over de resultaten met het mondstuk; zij vertelt mij ‘s morgens ook wanneer ik het ‘s avonds vergeten ben.
Het mondstuk zit gemakkelijk en heeft mij nooit verhinderd in te slapen. Maar of ik ‘s morgens nog in de mond heb … Soms ja en soms neen: ik heb gemerkt dat ik het onbewust ‘s nachts met de hand verwijder of dat het door de tong losgewerkt en vervolgens uitgespuwd wordt.
Helaas blijft het een uitstekende dure oplossing.

Anoniem, 6 december 2018

Door dit hulpmiddel heb ik en ook mijn vrouw weer een goede nachtrust. 

M. Giesen, 3 december 2018

Ik heb sinds 3 maanden de snurkbeugel en ben zeer tevreden.
Het wennen was voor mij totaal geen probleem, het zou de eerste nachten lastig kunnen zijn.
Maar het was de eerste nacht wennen en daarna gewoon normaal.

Anoniem, 29 november 2018

Werkt prima

Prima service, schrok wel van prijs van beugel, maar werkt prima. De controles naderhand zijn prima en uiterst vriendelijk.

Anoniem, 29 november 2018

Zeer te spreken over het resultaat

Jaren op zoek te zijn geweest naar een oplossing voor het snurken. Al tweemaal een snurkbeugel gehad via het ziekenhuis. Dit verhielp de apneu wel, maar niet het snurken. Via Somnoclinic aan de Snorex. Na een aantal keer proberen hem in de hoek gegooid, omdat hij erg lastig was om te wennen. Na een half jaar het toch weer opgepakt. En na het blijven proberen, zijn we zeer te spreken over het resultaat. Ik merk het dat mijn vermoeidheid overdag weg is…voel me vitaler. En binnenkort gaan we zelfs weer proberen om met mijn partner de nachtrust weer te delen.

Anoniem, 29 november 2018

Prima hulpmiddel om de nachtrust aangenaam te houden.


Ronald Verkerk, 23 november 2018

De moeite waard

Het is wel degelijk de oplossing voor het snurkprobleem. Aan het begin is het wel erg wennen.
Even door de zure appel heen bijten de eerste nachten.
De aanschaf is wel erg prijzig maar zeker de moeite waard

Mark Aantjes, 15 november 2018

Het werkt!

Sinds het dragen van de beugel slaapt mijn partner weer lekker door naast mij. Heb ik hem uitgedaan, dan zegt ze later heb jij de beugel niet in…. Dus zij merkt het zeer zeker, dat het dragen van de beugel zeker wel werkt!

Jan Ziengs, 23 november 2018

Ik draag nu 2 jaar de snorex beugel. De eerste maand flink wennen. Een paar keer teruggeweest om aftestellen. Hierna uitgerust wakker worden en nu mis ik hem als ik hem niet in heb. Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden met de beugel. Ik was eerst zeer sceptisch maar voor mij is de investering een zeer goede geweest.

Hans Freijee, 16 november 2018

Ik ben super tevreden!

De eerste 2 dagen dacht ik dat het niet zou lukken om met de snurkbeugel te slapen wegens kokhalzen, maar dag 3 kon ik hem een kwartier inhouden en vanaf dag 5 sliep ik er de hele nacht mee door. Mijn man bevestigd dat ik nu niet meer snurk, de eerste dagen voelde hij of ik nog wel aanwezig was doordat het zo stil was 🙂
De beugel klikt gemakkelijk op de juiste plaats, wel heb ik vlak na het indoen teveel speekselvorming en slikken was in de beginfase moeilijk. Nu 2 maanden later lukt dat slikken beter. ‘s Ochtends heb ik wel vaak een droge mond.
Bij het opstaan moet ik de beugel meestal snel uitdoen wegens kokhals-neiging, maar tijdens het slapen heb ik geen last. Ook tijdens plasmoment ‘s nachts heb ik geen probleem om hem in te houden.
Ik ben er super tevreden over en heel blij dat de rust is weergekeerd. De beugel is gemakkelijk te reinigen. Het is fijn dat er een mooi tasje met reinigingsproducten, borsteltje en handig doosje wordt meegeleverd.

Cindy v Z., 14 november 2018

“Spijt dat ik de beugel niet 2 jaar eerder heb aangeschaft”

Sinds 2,5 maand heb ik de SnörEx beugel in gebruik. Op een vrijdag gebeld en direct de maandag erna had ik een afspraak en 1 week erna kon ik de beugel op maat gemaakt ophalen. Het enige waarvan ik spijt heb is dat ik de beugel niet 2 jaar eerder heb aangeschaft. Ik snurkte erg vaak en hard, had ook lichte slaapapneu. Mijn partner en ik sliepen inmiddels apart omdat het gesnurk niet te verdragen was. Destijds heb ik besloten om een ingreep in het ziekenuis te laten doen om van het gesnurk af te komen, de zgn. Celon Lasertherapie, 80% kans om van het gesnurk af te komen werd gezegd. 2 pijnlijke en vervelende behandelingen verder en €950,- armer (wordt namelijk niet vergoed door de ZV) was ik erg teleurgesteld. De laserbehandeling had werkelijk niets aan verbetering gebracht! Alleen het geluid van mijn gesnurk was verandert en ik heb lang moeite gehad met het uitspreken van de G, K en de R. Ik had de moed inmiddels opgegeven totdat ik toch weer eens ben gaan zoeken naar een oplossing. Het snurken was inmiddels nog erger geworden. Ik kwam uit bij de SnörEx beugel voor dames. Meteen afspraak gemaakt en binnen 1,5 week had ik de beugel. De eerste nacht even wennen, beetje kokhalzen maar de tweede nacht was geen probleem en…HET SNURKEN WAS METEEN VERDWENEN! Ik zou de beugel niet meer willen missen. Ik slaap weer goed, krijg voldoende zuurstof binnen tijdens de slaap en voel me veel fitter en uitgerust. Bovendien slapen we niet meer apart en dat is natuurlijk ook erg fijn. Het is prijzig maar de service is super goed en de beugel werkt echt!! Als je twijfelt en het geld eraan kunt uitgeven zou ik het vooral doen. Wij zijn er heel erg blij mee!!

Anoniem, 14 november 2018

Vanwege mijn hevige snurken en mijn voornemen daar wat aan te doen ben ik na enig onderzoek bij SomnoClinic uitgekomen. Een goed verhaal maar geen 100% garantie om de vervelende kwaal te kunnen onderdrukken. Toch een afspraak gemaakt en na een aantal tests op de (dure) beugel uitgekomen. Prima begeleiding en na een korte wachttijd in bezit gekomen van dat op maat gemaakte beugeltje. Dan begint het. Je hebt dat ding al een paar dagen ongebruikt in een potje als een soort kunstgebit naast je bed staan. Vreemd. Dus maar weer uitstellen. En dan toch na een week maar eens proberen. Wat voelt dat raar! Daar wen je nooit aan! Een uurtje mee gelegen maar na een speekseltsunami en veel slikken weer uitgedaan. Morgen nog eens. Zelfde resultaat. Maar de aanhouder wint. Na twee weken steeds iets langer proberen blijk ik daar toch aan te wennen! Ook dat is bij iedereen verschillend. Voor het eerst sinds lange tijd een hele nacht doorgeslapen. Nu, 1.5 maand later is het een routineklus met een goede nachtrust. Het is een fijn idee om te weten dat je een ander niet meer tot last bent. Daar is mijn mijn partner het roerend mee eens. Overdag geen middag-dipjes meer. Er is dus echt iets aan te doen zonder zo’n pilotenmasker te moeten gebruiken. Dat was voor mij geen optie en ik denk voor velen niet. Speekselproductie is een stuk minder maar blijft aanwezig de eerste 20 minuten. Ook regelmatig een droge mond. Maar ook daar wende ik aan. Heb ook met een snurkmeetapp getest. Van 76% naar 27%! Dat is zo goed als normaal. Tot slot. Bij mij zat de beugel meteen prima. Dat is niet altijd zo. De juiste spanning van het veertje is heel belangrijk. Ook kunnen de klemmetjes te strak/los zitten. SomnoClinic beweert dat meteen een afspraak is te maken voor dat fine tunen. Ik kan dat niet beoordelen omdat dat niet nog aan de orde is geweest. Een degelijke toilettas met een onderhoudskit voor je slaapvriend wordt meegeleverd. Mag ook wel voor zo’n bedrag. Succes iedereen!

Anoniem, 11 november 2018

Ik kan de snurkbeugel iedereen aanbevelen.

Sinds het gebruik van mijn snurkbeugel slapen mijn vrouw, maar ook ik, rustig en worden we uitgerust wakker. Het werkt echt en ik raakte er snel aan gewend.
De service, met betrekking van het verhelpen van problemen aan de snurkbeugel, is voorbeeldig.
Ik kan de snurkbeugel iedereen met snurkproblemen aan bevelen.

Henk Ruijter, 8 november 2018

Ik ben nu snurkvrij!

Sinds ik het apparaat gebruik word ik ‘s nachts veel minder wakker. Het is een paar dagen aanpassen, maar je bent het echt heel snel gewend. In het begin stonden we er toch wel wat weigerachtig tegenover. Ondanks de behoorlijke prijs, zijn we toch ontzettend blij dat we deze stap gezet hebben! Omdat het snurken opeens toch terugkwam ben ik teruggegaan om het te laten aanpassen . Ik werd hierbij heel goed geholpen! Ik ben nu terug snurkvrij!

Anoniem, 9 november 2018

Ik heb al 3 jaar een beugel van SomnoClinic. Zeer tevreden hierover. Mijn partner (en ik) slaapt weer door een zelf heb ik ook (bijna) geen hoofdpijn meer in de morgen. Sinds kort is het plotje vervangen door een breder model en deze is erg prettig. Service is ook top. Ik kan dan ook niet meer slapen zonder mijn beugel.

Loes de Wit, 6 oktober 2018

De investering  meer dan waard 

Sinds iets meer dan 2 maanden de SnörEx in mijn bezit.  Voorheen een crime voor personen die in dezelfde ruimte als ik mochten slapen. Maar ook zelf erg veel last van vermoeidheid. Vroeg naar bed, uren achtereen geslapen en toch moe. Spannend wat de SnörEx me ging brengen. Eerlijk gezegd ook spannend omdat het toch een hele investering is. En dan het moment van aanpassen. Oeps mijn lichaam wil het afstoten, kokhalzen. Met een keurige uitleg hoe hier mee om te gaan, huiswaarts gekeerd. De eerste dag/keer was het de bedoeling langzaam te wennen aan de SnörEx. Moest hem telkens een paar minuten in doen en zo steeds langer. Echter deed hem omstreeks 22.30 in, viel in slaap en werd om 04:00 uur pas wakker. Sindsdien nu dus ruim twee maanden in. Slaap heerlijk door (tot de wekker). Snurk volgens mijn partner en mijn zoon, helemaal niet meer. Ben ‘s morgens veel fitter.
De investering dan ook meer dan waard geweest. Omverstelbaar wat zo’n op het zicht, eenvoudig, klein “apparaatje” jouw levensgenot en dat van je omgeving positief kan beïnvloeden. Zeer tevreden ook over de service voor, tijdens en na de aanschaf. Absolute aanrader wat mij betreft.

Anoniem, 1 november 2018

Ik raad deze beugel iedereen aan

Ben sinds bijna 5 jaar in bezit van antisnurkbeugel.
Ik ben door mijn zus geadviseerd bij deze kliniek en was verheugd dat ik eindelijk een remedie had tegen deze vervelende aandoening.(ik heb namelijk vanalles geprobeerd zonder resultaat) Kan nu gerust op een camping slapen zonder de hele buurt uit hun slaap te halen. Ook kan ik gerust naast mijn vriendin slapen wat toch een stuk gezelliger is dan altijd alleen.

In het begin is het wel even wennen want zo’n ding in je mond voelt erg onwennig aan. Maar gelukkig na een wen-periode van enkele weken was ik eraan gewend en slaap nu geruisloos. In het begin een paar keer terug gemoeten om af te laten stellen, daarna alleen nog een keer de veer van de pilot moeten laten vervangen.

Ik raad deze beugel iedereen aan die net als ik (hard)snurkt en zelf op mijn rug lichte apneu heeft.

Peter de Rijck, 2 november 2018

Mijn ervaring met de SnörEx beugel is dat ik veel uit geruster wakker wordt , en mijn partner niet wakker ligt van mijn gesnurk . Ik heb hem nu ruim zeven jaar en bevalt mij prima .Bij sommige vestigingen zoals Breukelen vind ik het jammer dat deze niet de hele week open is. IK begrijp het wel er moet natuurlijk wel voldoende animo wezen , maar voor de rest zou ik het iedereen aanraden om met het snurk probleem eens te informeren bij een van de SomnoClinics.

Peter Kuiphuis, 28 september 2018

Betere nachtrust voor mij en mijn vrouw

Ik ben blij met mijn SnörEx en mijn vrouw nog veel meer, maar heb -na een paar jaar gebruik- nog regelmatig last van kwijlen en de droge mond ‘s morgens, vind ik echt wel een nadeel. Dat went niet. Toch neem ik deze nadelen voor lief, voor een betere nachtrust voor mij en mijn vrouw.

Anoniem, 25 september 2018

Superblij met mijn SnörEx

Na wat aanpassingen zit mijn beugel nu prima en doet prima zijn werk. Ik snurk niet meer, echter hoort mijn man nu wel een diepe ademhaling maar dat is lang niet zo storend. Zelf heb ik wel wat gewenningsproblemen gehad. In het begin veel last gehad van slijmvorming en kokhalsneigingen. Echter deze zijn na een tweetal weken geheel verdwenen. Wel ervaar ik tegen de ochtend als ik wat wakkerder word, dat ik weer moeilijker in slaap val. Maar al met al ben ik superblij met mijn SnörEx.

Anoniem, 28 september 2018

Hoewel best kostbaar qua aanschaf en onderhoud / reparaties, is de SnörEx-beugel een zegen voor mijn nachtrust en die van mijn partner (al sinds 2004 en een drietal beugels verder). Zodra de beugel in reparatie moet, dan moeten we (helaas) apart slapen. 
Jammer en vreemd dat de ziektekosten-verzekering hem niet vergoed.

Anoniem, 27 september 2018

Ik ben volledig tevreden, met name over de service en klantvriendelijkheid

Naast dat de SnörEx een fijne en effectieve oplossing is voor mijn snurken, ben ik telkens zeer positief verrast over de klantvriendelijkheid en uitstekende service. Of het nu een gratis bijstelling van de SnörEx betreft of een reparatie, ik kan keer op keer binnen zeer korte tijd terecht voor een afspraak, wordt deze keurig en meteen per email bevestigd, hoef ik nooit lang te wachten en wordt ik elke keer zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Qua service gerichtheid en klantvriendelijkheid kunnen veel organisaties een voorbeeld nemen aan SomnoClinic!

Anoniem, 23 september 2018

Het snurken is weg

Gebruik de beugel nu ruim 2 maanden. Het was wel wennen in het begin maar het belangrijkste is dat het snurken weg is. Dat betekend dus dat mijn man en ik veel beter slapen. Ik ga over een week terug ik kreeg een telefoontje van SnörEx met de vraag hoe het ging, vertelde dus dat het goed was maar dat wel last had van een ontzettend droge mond. Er werd toen direct een afspraak gepland omdat de beugel nog iets afgesteld moest worden en dan zou het probleem van de droge mond ook verholpen zijn. Dus gaan we even terug, prettig dat je gebeld word hoe het is met het dragen van de beugel.

Anita Steins, 26 september 2018

Toen wij met onze kinderen op een camping sliepen zei mijn dochter s ‘ochtends… er lag toch een man te snurken vannacht…dat was ik – haar moeder.
En toen mijn man herhaaldelijk met zijn kussen naar het logeerbed boven ging…. Na wat opzoeken heb ik Snorex gebeld. Ik heb een partieële gebitsprothese maar daar kan de SnörEx gewoon aan vast geklikt worden. Een hele uitgave vond ik, maar al na één nacht zei mijn man…het is het nu al waard! ( hij rekent erop dat hij 10 jaar meegaat) In 4 jaar tijd wel al 2 x onderdeeltje afgebroken en dan mis ik hem verschrikkelijk. De SnörEx gaat altijd mee op reis. Zou niet meer zonder kunnen.
Ongelofelijk dat zoveel mensen last van hun partner hebben en er niets aan doen. SnörEx veel kleiner dan andere apparaten naast je bed b.v.

Margaret de Jong, 5 september 2018

Mijn dank is groot.

Na jaren zoeken voor mijn snurkprobleem is het eindelijk stil in de slaapkamer. De SnörEx is de beste uitvinding zins de fiets. Er is voor mij een nieuwe periode in mijn leven aangebroken. Mijn dank is groot.

Jan Olaf Boorsma, 23 augustus 2018

Ik heb mijn SnörEx al bijna 20 jaar!!!

Hoewel ik beperkt gebruik maak (alleen vakanties) functioneert de beugel goed volgens de beste beoordelaar van de wereld: mijn echtgenote

Anoniem, 9 augustus 2018

Van slapeloze nachten, gene op vakantiereizen en tijdens het verblijf in ons fijn vakantie appartement NAAR zorgeloos slapen zonder snurken en een goed gevoel voor de omgeving en zeker naar mijn partner. Dit allemaal door SnörEx. Door mijn partner, het meest geplaagd, wordt beloond met het cijfer 10+. Ik kan iedereen met hetzelfde probleem deze SnörEx aanraden.Het leven veranderd.

Harrie Baetsen, 10 augustus 2018

Slapen is weer ontspannen geworden.

Het was hoognodig dat er iets aan het snurken gebeurde. De snorex was een zoveelste poging om iets te vinden dat zou kunnen helpen. Deze keer bleek anders: het helpt daadwerkelijk. De sessie om te passen is voorbij voor je het weet en na het ophalen van de SnörEx begon het. Al meteen de eerste nacht kon ik slapen, al was slikken even wennen. Na 3 nachten was ik vrijwel volledig gewend en kon mijn vrouw grappen maken door mij goedenacht te wensen net nadat ik de SnörEx ingedaan had zodat ik niets kon terugzeggen. Gaan slapen is weer ontspannen geworden voor ons allebei.

Anoniem, 4 juli 2018

Super

Het was en is nog steeds af en toe wennen.. Als ik hem in doe en hem meteen met rust laat, slaap ik zo! Maar als ik er even mee ga ”spelen” in de mond, blijf ik kokhals neigingen houden en moet ik hem weer even uit doen. Soms doe ik hem dan snachts als ik wakker word weer in. Mijn hoofdpijn klachten sochtends en overdag zijn verdwenen!! En mijn vriendin heeft ook geen last meer van mij in de nacht! Dus super! Voor mij de moeite waard om af en toe te kokhalzen 😉

Anoniem, 26 juni 2018

Door de SnörExbeugel is mijn leven drastisch veranderd sinds lange tijd slaap ik weer naast mijn vrouw ik kom ook veel fitter uit bed ik slaap nu gemiddeld 8 uur per nacht ik raad iedereen die snurkt de SnörExbeugel aan.

Anoniem, 4 juli 2018

Sinds ik de snurkbeugel heb, kan mijn vrouw veel beter slapen.

Ik ben sinds jong af een snurker. Dit snurk-probleem wordt naarmate ik ouder word, erger geworden. Een paar jaar geleden ben ik geopereerd om de huig weg te halen. Men dacht dat het snurken bij aan de de huig lag. Helaas binnen 1,5 jaar is het probleem teruggekomen. Mijn vrouw leed hier onder. Zij kon geen voldoende nachtrust hebben. Vlak voor mei-vakantie 2018 was zij hier klaar mee en zij ging op internet zoeken voor een mogelijke behandeling. Ze vond de SomnoClinic en had besloten om deze uitdaging aan te gaan. Zij ging bellen en deed haar verhaal. Gelukkig kon ik de week daarna gelijk komen voor een consultgesprek. Na dit gesprek hadden wij samen besloten om de behandeling in gang te zetten.  Zo word ik snel behandeld. Binnen twee weken heb ik mijn beugel gekregen. Mijn vrouw is heel erg tevreden mee. De behandeling heeft een verwachte resultaat opgeleverd. Sinds ik de snurkbeugel heb, kan mijn vrouw veel beter slapen.

Anoniem, 2 juli 2018

Een beugel die echt helpt

Nadat mijn partner zich zorgen maakte over mijn onrustige slaap, waarbij het leek alsof ik stopte met ademen, en het continue moe wakker worden, volgde ik het advies op van mijn broer en ging naar  SomnoClinic voor advies. Na het aanschaffen van de SnörEx was mijn slaap volwaardig, snurkte ik niet meer, werd niet badend in het wakker en vooral geen migraine meer. Na 5 jaar kwam er een nieuwe kroon op mijn kies en paste mijn beugel niet meer. Te druk om een afspraak te maken, sliep ik zonder en alle klachten namen weer toe. Nieuwe afspraak en toch ook maar een slaaptest doen zonder beugel. Gewoon thuis in mijn eigen bed. Ik schrok van de uitslag. Gemiddeld 15 apneus per uur! Na een paar dagen was mijn beugel gerepareerd en heb hem weer dagelijks in. Mijn kwaliteit van leven is weer meer dan 100% omdat ik weer uitgerust wakker wordt, geen migraine meer en mijn partner slaapt ook weer lekker door. Ik vertel het aan iedereen met snurk en apneu problemen. Blijf niet tobben! Er is een beugel die echt helpt.

Ida Huijgens, 27 juni 2018

Snurkbeugel werkt voortreffelijk! Na vele jaren gebruik is het veertje afgebroken. Beugel opgestuurd en zeer vlot gerepareerd. Diverse keren telefonisch contact gehad en dat verliep vlot en prettig. Behulpzaam en vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden!

Anoniem, 21 juni 2018

Ik ben tevreden met de oplossing

Mijn vrouw valt slecht in slaap. Mijn gesnurk hielp hieraan niet mee. Nadat ik de knoop heb doorgehakt, moet ik zo’n drie weken wennen aan het vreemde geval in mijn mond, maar uiteindelijk went het. Nu valt mijn vrouw makkelijker in slaap, en ergens midden in de nacht (lees = toiletbezoek) haal ik hem er weer uit. Ik ben tevreden met de oplossing en voor mij is de investering het waard. De prijzen zouden wat omlaag moeten kunnen; maar aan de andere kan is de geboden service erna uitstekend.

Jan Peters, 28 mei 2018

Het bedrag zeker waard

De eerste kennismaking was al gelijk zeer positief, alles werd goed uitgelegd waardoor mij keuze voor het aanschaffen van deze beugel snel was gemaakt.
Hij is natuurlijk best aan de prijs maar is het bedrag zeker waard.
Sinds ik de beugel draag hebben mijn partner en ik weer een normale nachtrust.
Een aanrader voor alle mensen die snurken.

A.R.Peeters, 15 mei 2018

"Sinds ik de SnörEx® snurkbeugel gebruik slaap ik niet meer op de logeerkamer. Ik voel me beter uitgerust. Overdag hoor ik racegeluiden genoeg. ’s Nachts mag het rustig zijn"
Olav Mol
Presentator, Ziggo Sport

Vanaf mijn zestiende stond ik bij mijn vrienden bekend om het snurken.

Na vriendenweekend altijd weer die stomme verhalen over mijn snurken en ik kreeg dan ook vaak een eigen kamer. Ook binnen mijn relatie was het snurken wel een dingetje. Met de SnörEx snurk ik niet, gewoon prettig weg met anderen, zonder me zorgen te maken over het feit of ik snurk of niet. Ook mijn vrouw is er heel blij mee, toen mijn SnörEx na zes jaar een keer gerepareerd werd sliep ik ook een week op de logeerkamer. In die zes jaar was dat ook de enige keer dat er iets mis was. Maar dit ook omdat ik hem elke dag intensief gebruik.

Tim Broeren, 10 mei 2018

Mijn vrouw heeft voor het eerst in 20 jaar een goede nachtrust gehad

In het begin zeer veel moeite mee gehad om het in te houden, maar door het langzaam op te bouwen, lukte het toch om het zonder problemen de ganse nacht aan te houden. Dit is mij trouwens door de medewerker verteld dat er veel geoefend moest worden. Ik ben een harde snurker, en kon al enkele jaren niet meer naast mijn echtgenoot slapen, wij zijn op vakantie gegaan, en mijn vrouw heeft voor het eerst in 20 jaar een goede nachtrust gehad, ik snurk niet meer met het toestel in mijn mond. Zo hebben wij een fijne vakantie gehad .Ik had het jaren eerder moeten doen.

Hendrik Lenaerts, 9 mei 2018

“Redding van mijn huwelijk.”

Anoniem, 4 april 2018

Ik word ‘s morgens uitgeslapen wakker

Ik heb bijna twee jaar een SnörEx, mijn klachten zijn helemaal weg, ik word ‘s Morgens uitgeslapen wakker en het slijm in mijn keel is ook weg. Het is in het begin wel heel erg wennen en ik heb nog steeds als ik wakker word dat ik de SnörEx er snel uithaal. Ik ben erg tevreden over de SnörEx en mijn partner ook.


Anoniem, 9 mei 2018

Ik ben hier ongelofelijk blij mee!

Sinds 2 jaar maak ik gebruik van de SnörEx. En ik ben hier ongelofelijk blij mee! Wij kunnen door mijn beugel weer samen slapen. Ik hoef mij niet meer schuldig te voelen als mijn man door mijn gesnurk niet kon slapen. Zijn oordoppen hielpen geheel niet, ik maak enorm veel geluid.
Daarnaast heb ik door mijn beugel veel minder keelklachten. Zonder de beugel moest ik ‘s nachts vaak water drinken en werd ik ‘s ochtends met een droge zere keel wakker. En tevens kwam het regelmatig voor, dat ik wakker werd van mijn eigen gesnurk. Ik heb lichte apneu. Mijn nachtrust is verbeterd.
Kortom ik kan het u echt aanraden!

Evelien, 21 maart 2018

"Sinds 5 jaar draag ik de SnörEx® snurkbeugel naar volle tevredenheid. Door mijn vele reizen kan ik mijn beugel makkelijk mee nemen en heeft niemand last van mij."
Dennie Christian
Zanger

Geen apneus en veel bewegingsvrijheid

Door gebruik van Depakine sinds 1999 was ik in een korte tijd flink zwaarder geworden (bekende bijwerking van dit medicijn). Ik kreeg vervolgens last van vermoeidheid. Mijn echtgenote maakte mij erop attent dat ik heftig was gaan snurken en dat mijn ademhaling regelmatig helemaal stopte. Ik ben hierover gaan lezen en ontdekte het bestaan van apneu en de gevolgen. In 2007 doorverwezen naar het ziekenhuis en een slaaponderzoek resulteerde in een aantal van 13 ademstops, een matige aantal. KNO arts Eric Theunissen adviseerde mij een operatieve ingreep met een 80% kans op genezing: verwijderen van keelamandelen en halvering van de huig. Wel pijnlijk, maar dat was tijdelijk. Ik ging akkoord, niet wetende dat dit eigenlijk een dom advies was. De keelholte wordt daardoor groter en de tong blokkeert ‘s nachts de ademhaling nog meer! Het aantal stops na de operatie was dus gestegen van 13 naar 38 !! Vanwege die 20% kans van niet slagen, was hem uiteindelijk niets te verwijten natuurlijk. In 2008 werd ik ingesteld op een C-pap via de neus en dat ging eigenlijk best goed. Géén apneu meer. In 2014 ontdekte ik SnörEx via een reclamefilmpje en in 2015 heb ik er een in Weert aan laten meten. Bevalt me erg goed. Geen apneus en veel bewegingsvrijheid in tegenstelling tot de C-pap. Ik kan hem echt aanraden.

Peter, 16 april 2018

Ik zou de beugel niet meer kunnen missen

Mijn man en kinderen konden niet goed slapen omdat ik zo snurkte. Toen zag ik bij de huisarts een folder over SnörEx snurk beugels en zijn wij naar de kliniek geweest en daar hebben ze bij mij een beugel aangemeten die ik nu al tot volle tevredenheid van iedereen in huis al 13 jaar gebruik.
Het is weer stil in de slaapkamer geen gesnurk meer als de snurk beugel stuk is en ik de beugel 1 week niet kan dragen omdat het gemaakt moet worden mis ik het heel erg. Ik zou iedereen die snurkt een snurkbeugel aanraden je wordt uitgeruster wakker geen keelpijn of een zwaar hoofd meer en geen ruzie met de mensen die door jou niet kunnen slapen. Ze hebben mij heel goed geholpen en ik zou de beugel niet meer kunnen missen.

Anoniem, 3 maart 2018

Gebruik de SnörEx nu al enkele jaren en raad het een ieder die snurkt aan!

Anoniem, 21 februari 2018

Aanschaf van de beugel heeft onze relatie echt goed gedaan

Ik LAT nu bijna 5 jaar met mijn vriendin. Samen slapen was uitgesloten, laat staan samen wakker worden. Samen op vakantie inderdaad, zoals de commercial weergeeft, twee kamers. Zeg maar gerust een drama!!! Beugel aangeschaft, samen slapen, wakker worden en samen op vakantie in één kamer. Aanschaf van de beugel heeft onze relatie echt goed gedaan. Buiten dat kan ik u ook aangeven dat ikzelf veel uitgeruster ben na een nacht slapen. Ook dit is t.o.v. voorgaande periode veel prettiger.  Ik kan en zal uw anti snurk beugel bij iedereen aanbevelen.

Anoniem, 3 april 2018

Ik kan niet meer zonder SnörEx slapen

Ik ben via Google bij juliie kliniek terecht gekomen omdat ik vreselijk snurk. Sinds 2011 gebruik ik de SnörEx en sindsdien heeft mijn partner mij niet meer horen snurken.
Ik ben sindsdien veel fitter en niet meer moe overdag.
Nu ben ik inmiddels zo gewend geraakt aan mijn SnörEx, dat ik niet meer zonder deze kan slapen.

Monique, 6 maart 2018