De SnörEx®

De gepatenteerde SnörEx® is dè originele snurkbeugel die op maat wordt vervaardigd. De SnörEx® stabiliseert het zachte verhemelte en zorgt er voor dat de tong niet meer weg kan zakken. Hierdoor komt de luchtweg vrij en wordt vibratie (snurken) tegengegaan, daardoor is dit de meest effectieve snurkbehandeling van de laatste 20 jaar. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

De SnörEx® wordt sinds 1991 gemaakt en is de authentieke snurkbeugel in Europa. De SnörEx wordt in ons laboratorium door gediplomeerde orthesetechnici uniek voor u vervaardigd.

De SnörEx® luchtwegorthese dient persoonlijk te worden aangemeten en vervaardigd. Middels een slaapregistratie kan vooraf vastgesteld worden of u aan apneu lijdt. Het is tijdens het kosteloze consult vast te stellen of u geholpen kunt worden met deze behandeling. Als tijdens het consult blijkt dat wij u kunnen helpen dan maken wij afdrukken van uw boven en onderkaak en wordt er door ons team een SnörEx® voor u op maat vervaardigd.

De SnörEx® is na een korte gewenning comfortabel in het dragen en zeer doelmatig. De SnörEx® kan ook toegepast worden bij prothesedragers. De SnörEx geeft geen pijnlijke kaakstandverandering en of kaakgewrichtsklachten.

Lees hier meer over wetenschappelijk onderzoek naar de SnörEx®

SnörEx®

Informatie

Nieuw: SnörEx® app

Aanschaf

Bij aanschaf van een SnörEx® ontvangt u het volgende:

Reiskoffer