Kosten

SnörEx®

€945

De SnörEx®

De SnörEx® is een op maat vervaardigde snurkbeugel die snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk. 

Inclusief:

somnosa_vierkant

€795

SomnOSA®

De SomnOSA® MRA is een op maat gemaakte mondorthese dat bestaat uit een boven en onder soft kunststof gebitsdeel.
De SomnOSA® MRA houdt dat de onderkaak en tong naar voren en behandelt hiermee het snurken en mild tot matig apneu.

Inclusief:

ladysnorenew

€945

De SnörEx® LadySnore

De SnörEx® is een op maat vervaardigde snurkbeugel voor vrouwen die snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® LadySnore alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

Inclusief:

ultrasone_website
€181,70

€120

1 jaar zorgeloos onderhoud

Poetsen zonder borstel met deze elektronische ultrasone met timer. Hiermee voorkomt u aanhechting van aanslag en tandsteen. Inclusief reinigingsmiddelen voor 1 jaar:

3x SoClean® Intensive maandelijkse reiniger

2x SoClean® XL dagelijkse reiniger

1x SoFresh® XL snurkbeugelverfrisser

watchpat

€375

De WatchPAT®

De WatchPAT® is een unieke en gecertificeerde methode, waarbij u thuis uw slaap kunt controleren. Na een nacht slapen krijgt u een volledig rapport met een indicatie of er sprake is van apneu. 

somnibelsquare

€495

Positioneel Apneu Therapie

De Somnibel Pro is een klein, lichtgewicht apparaatje dat u op uw voorhoofd draagt gedurende de nacht. Via stimulerende trillingen krijgt u een reminder wanneer u op uw rug ligt, zodat u na de reminder op uw zij gaat liggen. 

Tijdens het eerste kosteloze consult worden uw problemen besproken en worden er een aantal specifieke tests gedaan om te kijken of wij u kunnen helpen. 
Tijdens dit consult worden de mogelijke behandelmethodes besproken.