Kosten

snorex

€945

De SnörEx®

De SnörEx® is een op maat vervaardigde snurkbeugel die snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

somnosa_vierkant

€795

De SomnOSA®

De SomnOSA® MRA is een op maat gemaakte mondorthese dat over de tanden past en bestaat uit 2 plaatjes: één voor de bovenste en één voor de onderste tanden.
De SomnOSA® MRA zorgt dat de onderkaak naar voren gaat waardoor ook indirect de tong naar voren gaat waardoor het snurken en een mild tot matig apneu behandelt.

SnörEx Ladysnore

€945

De SnörEx® LadySnore

De SnörEx® is een op maat vervaardigde snurkbeugel voor vrouwen die snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® LadySnore alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

€375

Komt in aanmerking voor vergoeding, vraag naar de voorwaarden.

De WatchPAT®

De WatchPAT® is een unieke en gecertificeerde methode, waarbij u thuis uw slaap kunt controleren. Na een nacht slapen krijgt u een volledig rapport met een indicatie of er sprake is van apneu. De WatchPAT komt in aanmerking voor vergoeding van de verzekering. Voor meer info over vergoeding en de voorwaarden kunt u contact opnemen met onze zorgverzekeringsconsulent.

somnibelsquare

€495

Positioneel Apneu Therapie

De Somnibel Pro is een klein, lichtgewicht apparaatje dat u op uw voorhoofd draagt gedurende de nacht. Via stimulerende trillingen krijgt u een reminder wanneer u op uw rug ligt, zodat u na de reminder op uw zij gaat liggen. 

Tijdens het eerste kosteloze consult worden uw problemen besproken en worden er een aantal specifieke tests gedaan om te kijken of wij u kunnen helpen. 
Tijdens dit consult worden de mogelijke behandelmethodes besproken.