Kosten

snorex

€945

Gemiddelde levensduur: 10 jaar

De SnörEx®

De SnörEx® is een op maat vervaardigde snurkbeugel die snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

somnosa_vierkant

€795

Gemiddelde levensduur: 5 jaar

De SomnOSA®

De SomnOSA® MRA is een op maat gemaakte mondorthese dat over de tanden past en bestaat uit 2 plaatjes: één voor de bovenste en één voor de onderste tanden.
De SomnOSA® MRA zorgt dat de onderkaak naar voren gaat waardoor ook indirect de tong naar voren gaat waardoor het snurken en een mild tot matig apneu behandelt.

SnörEx Ladysnore

€945

Gemiddelde levensduur: 10 jaar

De SnörEx® LadySnore

De SnörEx® is een op maat vervaardigde snurkbeugel voor vrouwen die snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® LadySnore alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

watchpat

€375

Wordt vergoed, vraag naar de voorwaarden.

De WatchPAT®

De WatchPAT® is een unieke methode, waarbij u thuis uw slaap kunt controleren. Na een nacht slapen krijgt u een volledig rapport met een indicatie of er een mogelijkheid tot eventuele apneu is. De WatchPAT komt in aanmerking voor vergoeding vanuit de basisverzekering. Voor meer info over vergoeding kunt u contact opnemen met onze zorgverzekeringsconsulent.

somnibelsquare

€495

Positioneel Apneu Therapie

De Somnibel Pro is een klein, lichtgewicht apparaatje dat u op uw voorhoofd draagt gedurende de nacht. Via stimulerende trillingen krijgt u een reminder wanneer u op uw rug ligt, zodat u na de reminder op uw zij gaat liggen. 

Tijdens het eerste kosteloze consult worden uw problemen besproken en worden er een aantal specifieke tests gedaan om te kijken of wij u kunnen helpen. 
Tijdens dit consult worden de mogelijke behandelmethodes besproken.