Slaapdiagnose apneu

Indien u het vermoeden heeft van ademstops tijdens uw slaap dan kunt u nu thuis een slaaponderzoek doen. Met deze slaapdiagnose krijgt u na slechts één nacht slapen in uw eigen bed direct de resultaten.

Voordelen slaapdiagnose thuis WatchPAT
Thuis uw slaap controleren heeft veel voordelen. Zo hoeft u niet in een vreemde omgeving te slapen maar slaapt u gewoon in uw eigen bed. U heeft nauwelijks last van de WatchPAT, het apparaat dat uw slaap test. U draagt slechts een armband, vingersonde en sensor op de borst. Voordat u aan de slag gaat met de test krijgt u deskundige uitleg en na afloop ontvangt wordt er een telefonisch consult gepland om de uitslag met u te bespreken. Daarnaast is er geen wachtlijst en kunt u meteen uw slaaponderzoek inplannen.

De uitslag
Met de WatchPAT kan vastgesteld worden of u lijdt aan slaapapneu. U ontvangt een volledig schriftelijk rapport met daarin vermeld of er sprake is van slaapapneu. Met dit rapport kunt u vervolgens eventueel naar uw huisarts of KNO voor verder onderzoek. Deze slaaptest is tevens geschikt als second opinion. De WatchPAT meet onder andere slaapfasen, ademstops, zuurstofniveaus, lichaamsbewegingen en snurken terwijl u slaapt.