Snurkbeugel voor vrouwen

Luid snurken wordt vaak beschouwd als een probleem voor mannen. Maar niets is minder waar: van alle snurkers is 40% vrouw. Snurken is veelal familiair. De bouw van het lichaam en de genen kunnen een oorzaak zijn van snurken. Ook alcohol, medicijngebruik, overgewicht en wisselende hormoonspiegels kunnen snurken veroorzaken. Daarom is er een speciale snurkbeugel voor vrouwen ontwikkeld.

Schaamte

Veel vrouwen schamen zich voor hun gesnurk. Snurken wordt gezien als niet sexy en charmant. Waar mannen hun snurken vaak onschuldig weglachen is snurken voor vrouwen een groot probleem. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen hun gesnurk zeer gênant vinden en dat zij zich schamen tijdens vriendinnenuitjes en groepsreizen. Snurken is daarom vooral een groot sociaal probleem. Toch kan het ook voor lichamelijke problemen zorgen zoals concentratiestoornissen, hoofdpijn en vermoeidheid.

Op zoek naar een oplossing

Vrouwen die naar de Kliniek voor Snurken en Apneu komen nemen hun eigen gesnurk zeer serieus. Ze vinden hun eigen gesnurk onaantrekkelijk en willen hier zo snel mogelijk van af. De kliniek heeft daarom 10 jaar geleden speciaal voor vrouwen de SnörEx® LadySnore ontwikkeld. Met deze anti-snurkbeugel zijn al duizenden vrouwen van hun gesnurk afgeholpen.

SnörEx Ladysnore

De oorzaak van snurken

De oorzaak van snurken is bij mannen en vrouwen veelal hetzelfde. Snurken is vaak genetisch bepaald en heeft vooral met de anatomie van de luchtweg en tong te maken. Tijdens de slaap verslappen alle spieren, waaronder te tong. Deze zakt de luchtweg in en veroorzaakt daar een vernauwing. Bij iedere ademhaling wordt lucht door deze vernauwing gezogen. Door de kracht waarmee dit gepaard gaat veroorzaakt dit trillingen: het snurkgeluid. Dit kun je vergelijken met het leeglopen van een ballon. Lucht stroomt dan snel door een vernauwde doorgang met als gevolg dat dit deel gaat trillen en geluid maakt.

Snurkbeugel voor vrouwen

De SnörEx® LadySnore is de enige snurkbeugel speciaal voor vrouwen. Deze snurkbeugel weegt slechts 5 gram is niet zichtbaar in de mond. De snurkbeugel wordt alleen ’s nachts gedragen en zorgt er voor dat de tong niet verslapt. Hierdoor blijft de luchtweg vrij en zijn de trillingen verdwenen. Deze snurkbeugel is de meest effectieve snurkbehandeling van de laatste 20 jaar.

Meer weten over deze snurkbeugel voor vrouwen? Neem contact op met onze experts.

SnörEx Ladysnore