Ervaringen met de SnörEx®

Ook de afgelopen maand deelden mensen hun ervaringen met de SnörEx®. We hebben weer een aantal mooie recensies mogen ontvangen!

Zo schrijft dhr. van der Veer ons:

Heb je een snurk of appneu probleem schroom niet en ga naar snorex. Profesionele deskundigen op dit gebied altijd een passende oplossing op een goede nachtrust. Voor mij persoonlijk heeft snorex mijn huwelijk gered na 3 jaar gescheiden slapen eindelijk weer leppeltje leppeltje

Ook Dhr. Godschalk deelde zijn ervaringen met de SnörEx®:

Nadat mijn vrouw al geruime tijd met oordoppen sliep was het tijd voor actie. Na het lezen van recensies gekozen voor de Snörex. Kon snel terecht voor afspraak en inmeten van de beugel was een peulenschil. Er werd duidelijk aangegeven dat er soms meerdere bezoeken noodzakelijk zijn om de juiste afstelling te vinden. Elke gebruiker is anders en zo ook de afstelling van de beugel. Ben meerdere keren terug geweest voor bijstellen van de beugel en heb nog niet helemaal de juiste afstelling gevonden, but we are getting there.
Elk bezoek voel ik me welkom en wordt ik met dezelfde positieve energie geholpen. De beugel werkt bij juiste afstelling super. Alleen kan het soms na verloop van tijd zijn dat hij toch iets moet worden bijgesteld. De Snörex is prima oplossing voor mij.

Enkele andere reacties:
“Gebruik de SnörEx nu 6 jaar en ben zeer tevreden. Mijn vrouw merkt meteen als ik ‘m niet gebruik.”

“Goede ervaring met de Somno-Clinic”

“Reeds na 4 weken een goed resultaat. Een goede nachtrust.”

Meer ervaringen en recensies kunt u vinden op Google en Facebook.

Ervaringen SnörEx® Ervaringen SnörEx®