SnörEx® Leaseplan

Lease de SnörEx® voor maar €17,95 per maand

De SnörEx® is een op maat vervaardigde snurkbeugel die snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.  Met de SnörEx® wordt uw partner niet meer wakker van uw gesnurk. Zelf krijgt u ook een betere nachtrust en wordt u uitgerust wakker. De SnörEx® is de eerste en enige snurkbeugel van Europa zonder bijwerkingen en de werking is wetenschappelijk bewezen.

Dit lease-plan is geldig voor zowel de SnörEx® als de SnörEx® LadySnore.

SnörEx

1. Gratis consult

Tijdens het kosteloze consult worden er een aantal specifieke tests gedaan om te kijken of wij u kunnen helpen. U beslist vervolgens of u door ons geholpen wenst te worden. Indien u besluit de SnörEx® aan te schaffen worden er ter plekke afdrukken van uw gebit gemaakt.

2. SnörEx® ophalen

U doet een aanbetaling van €495 en de medewerkers van ons laboratorium maken uw SnörEx® snurkbeugel op maat. Na 2 weken kunt u uw SnörEx® komen ophalen. U ontvangt dan tevens een set reinigingsproducten waar u uw SnörEx® minimaal een half jaar mee kunt onderhouden.

3. Maandelijks betalen

U betaalt vervolgens maandelijks €17,95 gedurende de periode dat u de SnörEx® in bezit heeft.

4. Service & onderhoud

Geniet van de beste service: gratis reparaties, controle- en vervolgafspraken. Ook kunt u gratis langskomen als de SnörEx® bijgesteld moet worden.

SnörEx

Voordelen leaseplan:

Het is niet mogelijk het leaseplan later om te zetten in een koop. Bij aanschaf van een nieuwe of 2e SnörEx® dient u opnieuw een aanbetaling te voldoen.

Let op: Geld lenen kost geld. Het SnörEx® leaseplan is wellicht duurder dan dat u de SnörEx® direct koopt.