Reviews

Van slapeloze nachten, gene op vakantiereizen en tijdens het verblijf in ons fijn vakantie appartement NAAR zorgeloos slapen zonder snurken en een goed gevoel voor de omgeving en zeker naar mijn partner. Dit allemaal door Snorex. Door mijn partner, het meest geplaagd, wordt beloond met het cijfer 10+. Ik kan iedereen met hetzelfde probleem deze Snorex aanraden.Het leven veranderd.

Harrie Baetsen, 10 augustus 2018

Slapen is weer ontspannen geworden.

Het was hoognodig dat er iets aan het snurken gebeurde. De snorex was een zoveelste poging om iets te vinden dat zou kunnen helpen. Deze keer bleek anders: het helpt daadwerkelijk. De sessie om te passen is voorbij voor je het weet en na het ophalen van de snorex begon het. Al meteen de eerste nacht kon ik slapen, al was slikken even wennen. Na 3 nachten was ik vrijwel volledig gewend en kon mijn vrouw grappen maken door mij goedenacht te wensen net nadat ik de snorex ingedaan had zodat ik niets kon terugzeggen. Gaan slapen is weer ontspannen geworden voor ons allebei.

Anoniem, 4 juli 2018

Super

Het was en is nog steeds af en toe wennen.. Als ik hem in doe en hem meteen met rust laat, slaap ik zo! Maar als ik er even mee ga ”spelen” in de mond, blijf ik kokhals neigingen houden en moet ik hem weer even uit doen. Soms doe ik hem dan snachts als ik wakker word weer in. Mijn hoofdpijn klachten sochtends en overdag zijn verdwenen!! En mijn vriendin heeft ook geen last meer van mij in de nacht! Dus super! Voor mij de moeite waard om af en toe te kokhalzen 😉

Anoniem, 26 juni 2018

Door de Snorexbeugel is mijn leven drastisch veranderd sinds lange tijd slaap ik weer naast mijn vrouw ik kom ook veel fitter uit bed ik slaap nu gemiddeld 8 uur per nacht ik raad iedereen die snurkt de Snorexbeugel aan.

Anoniem, 4 juli 2018

Sinds ik de snurkbeugel heb, kan mijn vrouw veel beter slapen.

Ik ben sinds jong af een snurker. Dit snurk-probleem wordt naarmate ik ouder word, erger geworden. Een paar jaar geleden ben ik geopereerd om de huig weg te halen. Men dacht dat het snurken bij aan de de huig lag. Helaas binnen 1,5 jaar is het probleem teruggekomen. Mijn vrouw leed hier onder. Zij kon geen voldoende nachtrust hebben. Vlak voor mei-vakantie 2018 was zij hier klaar mee en zij ging op internet zoeken voor een mogelijke behandeling. Ze vond de SomnoClinic en had besloten om deze uitdaging aan te gaan. Zij ging bellen en deed haar verhaal. Gelukkig kon ik de week daarna gelijk komen voor een consultgesprek. Na dit gesprek hadden wij samen besloten om de behandeling in gang te zetten.  Zo word ik snel behandeld. Binnen twee weken heb ik mijn beugel gekregen. Mijn vrouw is heel erg tevreden mee. De behandeling heeft een verwachte resultaat opgeleverd. Sinds ik de snurkbeugel heb, kan mijn vrouw veel beter slapen.

Anoniem, 2 juli 2018

Een beugel die echt helpt

Nadat mijn partner zich zorgen maakte over mijn onrustige slaap, waarbij het leek alsof ik stopte met ademen, en het continue moe wakker worden, volgde ik het advies op van mijn broer en ging naar de somno clinic voor advies. Na het aanschaffen van de snörex was mijn slaap volwaardig, snurkte ik niet meer, werd niet badend in het wakker en vooral geen migraine meer. Na 5 jaar kwam er een nieuwe kroon op mijn kies en paste mijn beugel niet meer. Te druk om een afspraak te maken, sliep ik zonder en alle klachten namen weer toe. Nieuwe afspraak en toch ook maar een slaaptest doen zonder beugel. Gewoon thuis in mijn eigen bed. Ik schrok van de uitslag. Gemiddeld 15 apneus per uur! Na een paar dagen was mijn beugel gerepareerd en heb hem weer dagelijks in. Mijn kwaliteit van leven is weer meer dan 100% omdat ik weer uitgerust wakker wordt, geen migraine meer en mijn partner slaapt ook weer lekker door. Ik vertel het aan iedereen met snurk en apneu problemen. Blijf niet tobben! Er is een beugel die echt helpt.

Ida Huijgens, 27 juni 2018
Snurkbeugel werkt voortreffelijk! Na vele jaren gebruik is het veertje afgebroken. Beugel opgestuurd en zeer vlot gerepareerd. Diverse keren telefonisch contact gehad en dat verliep vlot en prettig. Behulpzaam en vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden!

Anoniem, 21 juni 2018

Ik ben tevreden met de oplossing

Mijn vrouw valt slecht in slaap. Mijn gesnurk hielp hieraan niet mee. Nadat ik de knoop heb doorgehakt, moet ik zo’n drie weken wennen aan het vreemde geval in mijn mond, maar uiteindelijk went het. Nu valt mijn vrouw makkelijker in slaap, en ergens midden in de nacht (lees = toiletbezoek) haal ik hem er weer uit. Ik ben tevreden met de oplossing en voor mij is de investering het waard. De prijzen zouden wat omlaag moeten kunnen; maar aan de andere kan is de geboden service erna uitstekend.

Jan Peters, 28 mei 2018

Het bedrag zeker waard

De eerste kennismaking was al gelijk zeer positief, alles werd goed uitgelegd waardoor mij keuze voor het aanschaffen van deze beugel snel was gemaakt.
Hij is natuurlijk best aan de prijs maar is het bedrag zeker waard.
Sinds ik de beugel draag hebben mijn partner en ik weer een normale nachtrust.
Een aanrader voor alle mensen die snurken.

A.R.Peeters, 15 mei 2018

"Sinds ik de SnörEx® snurkbeugel gebruik slaap ik niet meer op de logeerkamer. Ik voel me beter uitgerust. Overdag hoor ik racegeluiden genoeg. ’s Nachts mag het rustig zijn"
Olav Mol
Presentator, Ziggo Sport

Vanaf mijn zestiende stond ik bij mijn vrienden bekend om het snurken.

Na vriendenweekend altijd weer die stomme verhalen over mijn snurken en ik kreeg dan ook vaak een eigen kamer. Ook binnen mijn relatie was het snurken wel een dingetje. Met de snorex snurk ik niet, gewoon prettig weg met anderen, zonder me zorgen te maken over het feit of ik snurk of niet. Ook mijn vrouw is er heel blij mee, toen mijn snorex na zes jaar een keer gerepareerd werd sliep ik ook een week op de logeerkamer. In die zes jaar was dat ook de enige keer dat er iets mis was. Maar dit ook omdat ik hem elke dag intensief gebruik.

Tim Broeren, 10 mei 2018

Mijn vrouw heeft voor het eerst in 20 jaar een goede nachtrust gehad

In het begin zeer veel moeite mee gehad om het in te houden, maar door het langzaam op te bouwen, lukte het toch om het zonder problemen de ganse nacht aan te houden. Dit is mij trouwens door de medewerker verteld dat er veel geoefend moest worden. Ik ben een harde snurker, en kon al enkele jaren niet meer naast mijn echtgenoot slapen, wij zijn op vakantie gegaan, en mijn vrouw heeft voor het eerst in 20 jaar een goede nachtrust gehad, ik snurk niet meer met het toestel in mijn mond. Zo hebben wij een fijne vakantie gehad .Ik had het jaren eerder moeten doen.

Hendrik Lenaerts, 9 mei 2018

“Redding van mijn huwelijk.”

Anoniem, 4 april 2018

Ik word ‘s morgens uitgeslapen wakker

Ik heb bijna twee jaar een snörex, mijn klachten zijn helemaal weg, ik word ‘s Morgens uitgeslapen wakker en het slijm in mijn keel is ook weg. Het is in het begin wel heel erg wennen en ik heb nog steeds als ik wakker word dat ik de snörex er snel uithaal. Ik ben erg tevreden over de snörex en mijn partner ook.

Anoniem, 9 mei 2018

Ik ben hier ongelofelijk blij mee!

Sinds 2 jaar maak ik gebruik van de Snörex. En ik ben hier ongelofelijk blij mee! Wij kunnen door mijn beugel weer samen slapen. Ik hoef mij niet meer schuldig te voelen als mijn man door mijn gesnurk niet kon slapen. Zijn oordoppen hielpen geheel niet, ik maak enorm veel geluid. Daarnaast heb ik door mijn beugel veel minder keelklachten. Zonder de beugel moest ik ’s nachts vaak water drinken en werd ik ’s ochtends met een droge zere keel wakker. En tevens kwam het regelmatig voor, dat ik wakker werd van mijn eigen gesnurk. Ik heb lichte apneu. Mijn nachtrust is verbeterd. Kortom ik kan het u echt aanraden!

Evelien, 21 maart 2018
"Sinds 5 jaar draag ik de SnörEx® snurkbeugel naar volle tevredenheid. Door mijn vele reizen kan ik mijn beugel makkelijk mee nemen en heeft niemand last van mij."
Dennie Christian
Zanger

Geen apneus en veel bewegingsvrijheid

Door gebruik van Depakine sinds 1999 was ik in een korte tijd flink zwaarder geworden (bekende bijwerking van dit medicijn). Ik kreeg vervolgens last van vermoeidheid. Mijn echtgenote maakte mij erop attent dat ik heftig was gaan snurken en dat mijn ademhaling regelmatig helemaal stopte. Ik ben hierover gaan lezen en ontdekte het bestaan van apneu en de gevolgen. In 2007 doorverwezen naar het ziekenhuis en een slaaponderzoek resulteerde in een aantal van 13 ademstops, een matige aantal. KNO arts Eric Theunissen adviseerde mij een operatieve ingreep met een 80% kans op genezing: verwijderen van keelamandelen en halvering van de huig. Wel pijnlijk, maar dat was tijdelijk. Ik ging akkoord, niet wetende dat dit eigenlijk een dom advies was. De keelholte wordt daardoor groter en de tong blokkeert ’s nachts de ademhaling nog meer! Het aantal stops na de operatie was dus gestegen van 13 naar 38 !! Vanwege die 20% kans van niet slagen, was hem uiteindelijk niets te verwijten natuurlijk. In 2008 werd ik ingesteld op een C-pap via de neus en dat ging eigenlijk best goed. Géén apneu meer. In 2014 ontdekte ik Snörex via een reclamefilmpje en in 2015 heb ik er een in Weert aan laten meten. Bevalt me erg goed. Geen apneus en veel bewegingsvrijheid in tegenstelling tot de C-pap. Ik kan hem echt aanraden.

Peter, 16 april 2018

Ik zou de beugel niet meer kunnen missen

Mijn man en kinderen konden niet goed slapen omdat ik zo snurkte. Toen zag ik bij de huisarts een folder over snorex snurk beugels en zijn wij naar de kliniek geweest en daar hebben ze bij mij een beugel aangemeten die ik nu al tot volle tevredenheid van iedereen in huis al 13 jaar gebruik. Het is weer stil in de slaapkamer geen gesnurk meer als de snurk beugel stuk is en ik de beugel 1 week niet kan dragen omdat het gemaakt moet worden mis ik het heel erg. Ik zou iedereen die snurkt een snurkbeugel aanraden je wordt uitgeruster wakker geen keelpijn of een zwaar hoofd meer en geen ruzie met de mensen die door jou niet kunnen slapen. Ze hebben mij heel goed geholpen en ik zou de beugel niet meer kunnen missen

Anoniem, 3 maart 2018

Gebruik de SnörEx nu al enkele jaren en raad het een ieder die snurkt aan!

Anoniem, 21 februari 2018

Ik ben zeer positief en mijn partner ook

Mijn gesnurk was erg problematisch. Ik werd meestal niet uitgerust wakker plus die geluiden bracht mijn partner alleen maar slapeloze nachten. Logeren deed ik liever niet. Totdat ik een reclame op internet voorbij zag komen toen heb ik contact gezocht. Snorex is niet goedkoop en je moet wennen maar ik ben zeer positief en mijn partner ook.

Anoniem, 21 februari 2018

Ik kan niet meer zonder SnörEx slapen

Ik ben via Google bij juliie kliniek terecht gekomen omdat ik vreselijk snurk. Sinds 2011 gebruik ik de snörex en sindsdien heeft mijn partner mij niet meer horen snurken. Ik ben sindsdien veel fitter en niet meer moe overdag. Nu ben ik inmiddels zo gewend geraakt aan mijn snörex, dat ik niet meer zonder deze kan slapen.

Monique, 6 maart 2018