Kosten

€945

Gemiddelde levensduur: 10 jaar

De SnörEx®

De SnörEx® is een op maat vervaardigde snurkbeugel die snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

De SomnOSA

€795

Gemiddelde levensduur: 5 jaar

De SomnOSA®

De SomnOSA® MRA is een op maat gemaakte mondorthese dat over de tanden past en bestaat uit 2 plaatjes: één voor de bovenste en één voor de onderste tanden.
De SomnOSA® MRA zorgt dat de onderkaak naar voren gaat waardoor ook indirect de tong naar voren gaat waardoor het snurken en een mild tot matig apneu behandelt.

SnörEx Ladysnore

€945

Gemiddelde levensduur: 10 jaar

De SnörEx® LadySnore

De SnörEx® is een op maat vervaardigde snurkbeugel voor vrouwen die snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® LadySnore alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

€375

Wordt vergoed, vraag naar de voorwaarden.

De WatchPAT®

De WatchPAT® is een unieke methode, waarbij u thuis uw slaap kunt controleren. Na een nacht slapen met de WatchPAT® krijgt u een volledig rapport met een duidelijke indicatie of er een mogelijkheid tot eventuele apneu is. De WatchPAT komt in aanmerking voor vergoeding vanuit de basisverzekering. Voor meer info over vergoeding kunt u contact opnemen met onze zorgverzekeringsconsulent.

Tijdens het eerste kosteloze consult worden uw problemen besproken en worden er een aantal specifieke tests gedaan om te kijken of wij u kunnen helpen. 
Tijdens dit consult worden de mogelijke behandelmethodes besproken.